Uncategorized
odciq  

Eszik, imádkozik és mozog Puglia

, végül Puglia-ba tettem!

Évek óta akartam megnézni Olaszországot. Izgatott voltam, hogy megtanultam, hogy enni, imádkozzatok, mozogjunk egy jóga visszavonulást Puglia-ban és feliratkozott.

Én írtam az első jóga visszavonulásról, ami Toszkánában volt. Ez a visszavonulás művészeti összetevője volt. Ez a visszavonulás MOVE + manifest volt.

Az Alberobello, a Polignano Al Mare, a Martina Franca, a Matera és az Ostuni kirándulásokon mentünk. Sokat fedeztünk, ahelyett, hogy a földön a leghosszabb blogbejegyzést írnánk, ez inkább áttekintés, és az egyes városok közül néhányat fogok meglátogatni. Szabadidő volt beépített az ütemtervbe, így soha nem érezted rohant. Minden osztály és tevékenység opcionális volt.

Tizenkét nő voltunk, akiknek a legtöbbünk az államokról és az egyik Ausztráliából származik. Félelmetes csoport volt és szórakoztató, hogy mindenkit megismerjék. Kicsi a világ éber … Beszélgettem az egyik nő, és ő tett egy múló hivatkozás az egyetem szerzett diplomát. Mondtam neki, hogy én is alumom voltam. Beszéltünk korábbi munkáinkról, és megemlítette a legjobb barátját, egy hollywoodi forgatókönyvíróját, aki szintén a Syracuse Egyetemen is végzett. A Pal volt az egyik korábbi asszisztenseim, és ez volt az első munkája az iparágban. Véletlen!

Michelle műhelyei kiválóak voltak és hasznosak voltak. Enyhén elfogultam, ahogy az év elején Michelle-vel dolgoztam. Ez egy dolog, hogy egy-egy-egy, de egy csoportban, nem könnyű. Az első napon egy kicsit szkeptikus voltam az egész dologról. A hét végére ez volt nekem:

Szeptember végén elmentem Puglia-ba. Miközben esős napunk volt, hallottam a pugliese barátaimtól, hogy egy fantasztikus ideje meglátogatni. Az időjárás még mindig meleg, és kevésbé zsúfolt. Puglia lesz tele a nyáron olaszok jönnek haza más régiókban, és az olasz turisták számára. Úgy tűnik, hogy legalább az elmúlt öt évben volt egy csomó sajtó, hogy Puglia a “következő” Toszkána. Alberobello és Matera volt sok turista, de összességében Puglia még le a kitaposott ösvény a legtöbb amerikai turisták. Ez egy szégyen, mivel Puglia lenyűgöző régió, és az étel a láncról van szó. Komolyan nem tudom hangsúlyozni, hogy milyen friss és finom az étel. Puglia az én negyedben a Piemonte, Emilia-Romagna és Szicília, mint a kedvenc olasz élelmiszer-régiók.

Bázisunk a Masseria fumarola volt. Ez egy óra, vagy a Brindisi repülőtérről vezet. Szerencsére az Alitalia nem volt sztrájkban, és még mindig oldószer volt.

A Masseria (ami vidéki birtok házak hívják Puglia) volt tökéletes. A Valle d’Itria területének szívében található. A fő parasztház az 1800-as évek elejére nyúlik vissza. Miután a jelenlegi tulajdonos nagymamájának, a Masseria fumarola-t a tulajdonos építésze felújította. A lenyűgöző butikhotelbe fordult, anélkül, hogy az eredeti bájuk épületeit eltávolították.

Szeretem a kőpadlókat. Annyira elfoglalt voltam, élveztem a beszélgetést és az ételt, elfelejtettem fotózni az étkezőben.

A Masseria övezi a hat hektáros Woodlands, amely magában foglalja, olajfa-, szőlő, több zöldség kertek, és a gyümölcsösök.

Minden szoba / bungaló egyedülálló. Szerettem, hogy a Trulli-t beépítették.

A pomenegranate fa a Bunalowon kívül.

Az étkezések egyszerűek voltak, kiemelkedőek és nagyon helyiek voltak. A zöldségek nagy része a kertből származott.

Az egy nap elég meleg volt ahhoz, hogy úszjon a medencéjében, elmentünk a tengerbe. Nagyra értékeljük a főépület jelentős kandallóját a csodálatos esték alatt. Találkoznánk ott workshopok, vagy egy pohár bor (vagy mindkettő), és reggel, voltak gyümölcsök, tea / kávé, elérhető számunkra a 8:00 órakor. Jóga osztályunk előtt.

A stressz szorosan sebzőgolyó voltam, amikor Rómába léptem a gépre. Még mindig dolgozom mindent, amit a műhelyek során tanultam, de fizikailag sokkal jobban érzem magam.

A napfelkelte körül sétáltam. Nagyszerű voltam a csend, az illatok, a frissesség, a levegő frissessége, és mindent. A jóga javult a nyár óta ugrásszerűen. Ezúttal az elmém nem vándorolt. Míg Erin osztályai néha rúgtak a seggemet (az abs a következő napon tűz volt), az órát és tizenöt percet vártam.

Róma lehet egy nagyon nehéz város, és ebben az évben igazán tesztelte a kitartásomat. Puglia felé vezető utazásom során egy kicsit újracsatlakoztam az első okkal, hogy először Olaszországba költöztem.

Nem várhatom, hogy visszatérjek Puglia-ba. Bari és Lecce a listán vannak.

Fotók: én és az én iPhone, kivéve a Masseria fumarola pool fényképét.

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Polignano A Mare, Puglia – OlaszországFebruár 21, 2018 “Olaszország”
Masseria, a Pugliamarch olasz tanyaga 13, 2012 “Karib-térség”
Tíz évvel ezelőtt költöztem Rómába, Olaszországapril 4, 2018in “AD”

Leave A Comment