Uncategorized
odciq  

Viñoly által tervezett birtok

Mit jelentenek a Las Vegas-i Vdara Hotel, a londoni Battersea erőmű, valamint a Tokió világszerte fóruma a heti házban? Mindannyian Rafael Viñoly uruguayi tervező tervezte. Mint sok más munkája, ez a kastély, közvetlenül a Philadelphiától északra, határozottan birtok – szinte több szervezet, mint otthon. Vessen egy pillantást arra, hogy a 25,4 millió dolláros tervezés típusát megvásárolhatja.

Az első pillantásra a ház nagy ablakai és a kő iparvágányok valóban meglehetősen barátságosak. A tőzsdei tőzsdei további bepillantás azonban felfedi az ingatlan tényleges skáláját: egy 40 000 négyzetlábú alapház, 20 000 négyzetláb hosszú „Play House” a fedett teniszpályával, valamint a vendég lakosztályt, kettő visszahozott mezőgazdasági házakat, medenceházat. Egy hat autóval beltéri parkolóház, valamint egy nyolc autón kívüli parkolóház, mind 70 hektáros földterületen oszlanak el. Azta.

Miért van csak egy konyhai térség szigete, ha kettő van? Vagy egy kamra, ha lehet három? Amikor összeszerelte az étkezését, és egy párosítást választott a 4000-palackos borospincéből, üljön le a konyhai terület három étkezési területére (a kanapét számolom), a kicsi, háztartási étkezőhelyet vagy a Nagyobb étkezési hely, amely szórakoztató.

Itt van a két és fél emeletes fantasztikus szoba. Miközben a folyosón van olyan fényes, üres falú, üres-art-galéria megjelenésű, a bútorok több területi szőnyegre csoportosítása az életterületet emberi léptékben biztosítja.

Kicsit furcsán fedezem fel, hogy az elsődleges hálószobában bármi is van a sarokablak felé, de akkor nem láttam személyesen a kilátást. A hely csodálatos kirakatot készít a műalkotáshoz, valamint a színfalak mögött, van egy klímakezelő rendszer, amely segíti a gyűjtemény védelmét.

Az elsődleges lakosztály két fürdőszobába, két öltözőbe, ülőhelyre, valamint irodába húzódik. Azt hiszem, ez az a kád, amelyet a tőzsdei jegyzés szerint az importált márvány szilárd blokkjából faragtak. A 70 hektár mellett valószínűleg nem követeli meg, hogy áztatás közben valaha is rajzoljon ezeket a drapériákat.

A tenisz játék után (a beltéri vagy a külső bíróságon), a medence otthoni illeszkedésének módosítása, valamint a belemerülés. Tetszik, hogy a szőlőknek lehetővé tették a pergola tetejének lefedésére, árnyékolva az étkezőt, bár oldalára vágva, hogy megvédje a kilátást.

Kínálják Önt az ingatlan életmódján? Vagy inkább egy múzeumban megtekintené a művészetét?

További művészetekkel teli házakért ellenőrizze a művészi házak képgalériáját.

Fotó kreditek: 1-6. Long & Foster valódi birtok

Leave A Comment