Household
odciq  

Jessica Helgerson friss terei

Először találkoztam a tágas, fényes otthonokkal, Jessica Helgerson belsőépítészet néhány évvel ezelőtt a design mappa. Az oregoni Portlandben székhellyel rendelkező csapat kifinomult, színes infúziós belső tereket hoz létre.

A Blogger Grace Bonney ezt a nappali szobát választotta egyik kedvencének, és könnyű belátni, miért. A beltéri nagy ágak tükrözik az ablakon túl látható lenyűgöző növényzetet, valamint egy rusztikus juhar dohányzóasztalot – amelyet Jessica férje készített, Yianni Doulis tervező – kapcsolódik az ökológiai témához.

A cég honlapja azt mondja: „[Jessica] Európában, valamint Indiában, Mexikóban, Marokkóban, valamint a Távol -Keleten tett utazásai erősen befolyásolták munkáját.” Kíváncsi vagyok, vajon az utazásai inspirálták -e ezeket a gyönyörű iszapos padlólapokat? Az egyszerű horgok, a minimalista beépített pad, valamint a huzalkosarak hatékony bejárati megoldások.

A lenyűgöző csempe folytatódik ebbe a meleg fehér konyhába. Meglehetősen biztos, hogy szeretek mindent ebben a konyhában – a fekete ablakkeretek, a fényes székek, a festett gerendák, az íves ajtó -, hogy továbbmegyek!

Ez a nappali kialakítás ötvözi a kényelmet a fantasztikus stílussal. Imádom, hogy az ARCO padló lámpa az ülőhelyen áthalad.

Ha többet szeretne megtekinteni Jessica, valamint a csapata gyönyörű terveiről, nézd meg a jhinteriordesign.com webhelyet.

Fotó kreditek: Jessica Helgerson belsőépítészet, fényképezés: Lincoln Barbour

Leave A Comment