Uncategorized
odciq  

CRESTRON A DM NAX MATRIX AMP & Streaming zenelejátszó

A CRESTRON ELECTRONICS kimutatta új DM Nax Matrix / erősítőjüket, valamint a nagy teljesítményű audiovizuális-IP-t, valamint a Crestron House natív integrációját A fal, a mennyezet, a mennyezet, valamint a tájképek felállásának kiegészítése. Ellenőrizze a teljes pr alatt …

A Crestron új lakossági audio megoldásokat hirdet
A származású akusztika partnerségben a Crestron bemutatja az új lakossági építészeti vonalat, valamint a tájképi hangszórókat, különösen az új Crestron DM NAX Audio-Over-IP erősítő nagy teljesítményű hangminőségének kezelésére.
Crestron Electronics, the worldwide leader in house automation, today announces a lineup of in-wall, in-ceiling,and landscape speakers established with a partnership with origin Acoustics, an market leader in loudspeakers, electronics, as well as accessories. A Crestron hangsúlyozza a DM NAX mátrix / erősítőt, valamint a zenelejátszót a nagy teljesítményű audio-túlterheléshez, valamint a crestron otthoni natív integrációjához.
“Az építészeti és tájképi hangszórók, valamint a tájképi hangszórók, valamint a nagy teljesítményű hangelosztórendszer, amely nem jelent veszélyt a munkahelyi méretekben, hogy egy páratlan ház otthoni szórakoztató élményt nyújtson to fill an outstanding requirement in the market with an remarkable new series of audio products,” stated John Clancy, VP of Residential, Crestron.
Crestron hangszórók származási akusztika
The new line of Crestron speakers made by origin Acoustics autumn within two unique performance tiers: recommendation as well as Ultimate. A kiindulási szintű ajánlati hangszórók a mennyezeten, a falon, a fali modellekből, a fekvőmodellekből, a functori eredetű szabadalmaztatott selyempályákból állnak, amelyek a sima hangzásukért, valamint az üvegszálas sofők számára készültek, amelyek rendkívül alacsony torzításokat hoztak létre . A csúcsminőségű legfelsőbb szintű hangszórók, amelyek a mennyezetből, a falon, a tengeri minőségűek, valamint a tájmodellekből állnak, hogy az egyéneknek a legjobb ajánlott teljesítményt, valamint a szén-szálas elemeket is kínálják mint kerámia bevonatú alumínium magassugárzók, amelyek fokozzák a zaj pontosságát.
A Crestron lakossági hangszórók prémium elemekkel készülnek, amelyek támogatják a rendkívül nagy teljesítményt, valamint a DM NAX erősítő felbontását. developed for ideal performance best out of the box, each speaker design is architecturally built to vanish into a home’s style without every sacrificing audio quality.
“Az eredetű akusztika örömmel fogadja azt a leendő, hogy a crestron építészeti hangszóró vonal, valamint a partnerség feloldja nekünk, mint egy márka,” kijelentette Nick Berry, az Acoustics vezérigazgatója. “Célunk, mert az eredetű akusztika kezdeményezése a világ legszebb építészeti hangszóróinak fejlesztése volt. Az új szövetség ingyenes, mint a származás öröksége az audio, a vezetés a zseniális, valamint a munkaerő-megtakarítási hangszóró design, valamint a Crestron leleményessége, valamint a technológiai fejlődés a teljes házautomatizálásban. ”
CRESTRON DM NAX AUDIO-OVER-IP Elosztó megoldás
Egy olyan audioszolgáltatás területének azonosítása, amely teljesen integrálható egy bölcs házplatformba, valamint nagy felbontású, valamint nagy teljesítményű hangot kínál a legigényesebb audiofil, a Crestron új DM Nax Matrix / erősítő vonala páratlan csatlakozás a natív zenei közvetítéssel a mai sok kiemelkedő szolgáltatásból. A Crestron House Integration segítségével a lakástulajdonosok teljes expozíciót szereznek, valamint a mobileszközök, érintőképernyők, távvezérlő, billentyűzetek, valamint hang-aktivált eszközök kezelését.
Clancy hozzátette: “A 30 évben a Crestron-hoz kapcsolódott, még soha nem voltam sokkal izgatottabb az audió termékcsaládról. Nem várhatom, hogy ezeket a termékeket az ügyfelek kezébe kapja.

The Crestron Residential speakers will ship in April, while the Crestron DM NAX line will ship in early June.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest1
Email
Több

Whatsapp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment