Household
odciq  

Az intelligens árnyalatú napelemes Bluetooth Bluetooth Blind Motor

, amelyet eredetileg a tömeg finanszírozott (és a cél 874% -ának növelése), a Smart Shades egy intelligens Bluetooth vakvezérlő.

A motoros rendszer az árnyalatok zsinórjához kapcsolódik, valamint az okostelefon -alkalmazás (Android és iOS) több redőnyt is kezelhet. A kézikönyvkezelés mellett az alkalmazást mindennapi vagy rendszeres rutinok beállításához használhatja az egyes szobák automatizálására.

Ha a telefonja nem kézbesíti, akkor felhasználhatja az „intelligens érintés” funkciót, és kezelheti a redőnyöket egy csapmal, amely a házba kifejlesztett érzékelőn keresztül.

Az energiatakarékos üzemmód a Bölcs árnyalatú fényérzékelőt használja a nap aktivitásának meghatározására, növelve a redőnyöket, amikor a nap felbukkan. Ezen túlmenően jön egy új szoftverfrissítés, amely lehetővé teszi a rendszer számára, hogy meghatározza a napenergia intenzitását, és zárja le a redőnyöket, hogy a ház azonnal nyáron maradjon.

A rendszer táplálható egy kis napelemmel, amelyet az ablakba helyeznek. Hasonlóképpen táplálható egy vezetékes töltővel a lítium akkumulátorhoz, ahol nincs elegendő fény (kb. 2 hónapos akkumulátor élettartama töltésenként, vagy hagyjuk, hogy tartósan energiát adjunk be).

Megkaptuk az egység kiemelkedő bemutatóját, és beszélgettünk a Wazombi Labs -szal az idei Device Show -n, valamint azt mondták nekünk, hogy a szomszédságuk már rendelkezik a SmartThings -szel, valamint más ház automatizálási rendszerekkel való integrálással ezen a Raspberry PI beállításon keresztül.

Számos telepítési technikával (kétoldalas szalag vagy csavar), valamint a napenergia -bölcs árnyalatok nagyszerű lehetőségnek tűnnek az otthona körüli szüreti illesztésre.

Az intelligens árnyalatokat kb. 55 fontért kínálják a vezetékes verzióért, valamint a napenergia 69 fontért. Vizsgálja meg a videókat, valamint az alábbi linkeket.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Bölcs vak roller motor elektromos függönylánc -roller árnyékos meghajtó napelemes panelekkel Tuya Wise App, …

83 Vélemények

£ 62,99

Vásárlás az Amazonon

2

Vakhenger motoros motorizált láncú elektromos függönyhenger Tuya alkalmazás távirányító árnyéka …

1 Vélemények

£ 59.99

Vásárlás az Amazonon

3

Motoros bölcs vakok az ablakhoz távoli menedzseléssel – Li -Battery töltés bölcs motorizált lánc …

Még nincs pontszám

£ 56,09

Vásárlás az Amazonon

wazombi.com: somasmarthome.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave A Comment