Household
odciq  

Az Egyesült Királyság indítása a Homey Smart Home Hub-hoz Z-Wave, Zigbee, WiFi, Ble, IR, 433 és 868 MHz

.

A Dutch Start Athom sikeresen elindította a Homey -t a Kickstarter -en 2015 -ben, sokkal több, mint megduplázva a projekt finanszírozási célpontját.

A 12 cm -es átmérőjű gömb 1 GHz -es CPU -t tartalmaz, 512 MB RAM -mal és 4 GB -os flash tárolóval. Athom szerint az összes adatait helyben tárolják, és nem osztják meg velük vagy harmadik féltől.

A belsejében lévő rádiók az intelligens otthoni berendezések széles skáláját vezérelhetik, beleértve a Z-hullám, a Zigbee, a Bluetooth, a WiFi Plus 433 MHz és a 868 MHz rendszert is.

Úgy fejlesztették ki, hogy jól nézzen ki, és méltó legyen a nappali szobájában, hasznos, mivel hat nagy teljesítményű infravörös vezetéssel rendelkezik a TV-k és más IR-eszközök vezérlésére.

A mellékelt szoftver plusz plugin „Apps” kombinációja azt jelenti, hogy a Homey már több mint 20 000 eszközzel működik, és ez a szám minden nap növekszik. Gondolj olyan hardverre, mint a Nest, a Philips Hue, a Lightwaverf, a Chromecast, a Sonos, valamint a szoftverek és szolgáltatások, mint például az IFTTT, a Google Assistant, a Spotify, a Plex és a Facebook Messenger. A lista folytatódik.

A Flow Editor egy könnyen használható drag and drop stílusú GUI -t kínál, hogy összetett logikát hozzon létre, amikor / és / majd oszlopokat használ.

Wi-Fi 802.11b/g/n 2,4 GHz

Bluetooth 4,0 alacsony energia 1

Zigbee 2,4 GHz 2

Z-Wave Plus

433 MHz

868 MHz

Infravörös vevő

Infravörös adó (6x)

NFC (ISO14443A)

Athom az Egyesült Királyságot és Skandináviát (Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország) választotta az első nemzetközi indításra Hollandián kívül, és arra törekszenek, hogy az év későbbi szakaszában Nyugat -Európa sok részét lefedjék.

145 Vélemények

Athom Homey Pro

Könnyen ellenőrizze egész otthonát okostelefonján, az Amazon Alexa -n és a Google Home -on keresztül
A Homey sokkal erősebb Pro verziója több mint 40 különféle otthonos alkalmazást futtathat egyszerre anélkül, hogy lelassulna
Hogy az eszközök tökéletesen működjenek együtt otthonos áramlásokkal

Vásárlás az Amazonon

Természetesen egy izgalmas új rendszernek tűnik, és az elkövetkező hetekben értékeljük. Időközben a Homey elérhető az Amazon -tól és közvetlenül a www.athom.com webhelyről.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave A Comment