Uncategorized
odciq  

A Keene NetSwitch az IP

segítségével vezérli a hálózati eszközöket. Itt található egy hasznos új trükk a Keene Electronics -től. Az IPMSW1 2 -es aljzatokkal rendelkezik, amelyeket egy webes felület segítségével lehet programozni és vezérelni. Ha vezérelnie kell a hálózati motoros berendezéseket, újraindítsa a kiszolgálókat stb., Akkor ezt talán csak az, amit keres.

„Az IPMSW1 egy IP vezérelhető hálózati hálózati kapcsoló. Két független hálózati aljzattal rendelkezik, amelyeket többféle módon lehet vezérelni. Alapvető böngésző gomb alapú / kikapcsolás alapján.

A teljes böngésző alapú beállítás és az időzítő konfiguráció állítható energiafogyasztás-újraindító beállítások lehetővé teszik, hogy minden kapcsoló akár 255 másodpercet késleltessen a bekapcsolás előtt. Ideális a 2 szakaszos induláshoz szükséges rendszerek távoli újraindításához.

3 időzítő esemény kapcsolónként napi heti vagy havi ismétlésekkel. Az egyes időzítő események során a kapcsoló be- vagy kikapcsolt értékre állítható. Saját IP -cím, így az internet segítségével vezérelhető a port továbbításával. A DDNS támogatása. Kézi felülbírálási gomb minden kapcsolóhoz. Opcionálisan használja az internetes időszervereket a belső óra beállításához. Belső „valós idejű óra” IC 5 éves akkumulátor biztonsági mentéssel. ”

Az IPMSW1 hátulja

Böngésző felület a kapcsolókhoz

Keene ipmsw1

Többet akar? – Követnie kell minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy fel kell fizetnie az RSS -hírcsatornánkat. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment