Uncategorized
odciq  

A Webbrick 6

O2M8 nemrégiben bejelentette a Webbrick ”intelligens otthoni eszközük legújabb inkarnációját …

„Hívja Leviathonnak, Nemesisnek vagy elefántprojektnek, de bármilyen módon megmérjük, a Webbrick 6 a mai legnagyobb fejlesztési projektünk.

A tiszteletreméltó Webbrick 5 -es sorozatból származó kulcsfontosságú mozgás az volt, hogy a 6 -at telepítők automatizálási készülékeként építsük fel.

Ez azt jelentette, hogy a Molex stílusú csatlakozóktól a Phoenix stílusú emelkedő bilincscsatlakozóktól való változást jelentették. (Ha OEM ügyfél vagy, kérjük, ne aggódjon, mert a Webbrick Board kettős 40 IDC fejlécet használ). Úgy gondoljuk, hogy innen hallhatjuk, hogy a telepítő lélegzete sóhajt a megkönnyebbülésről!

Azt is meg akartuk növelni az IO -kapcsolatok számát, és feltörni az 5 -es sorozatban elvégzett firmware -fejlesztések egy részét, különös tekintettel… o 5 hőmérséklet -érzékelőkkel, 0,1 ° C -os felbontással
o 4 analóg bemenetek
o 4 analóg kimenetek

A 6 -as sorozat IO és Webbrick táblaként épül fel. Az IO testület kulcsfontosságú volt a közvetlen interfészek felépítéséhez a külvilággal, nevezetesen:

o 4 hálózati kimenet, nulla voltos kapcsoló 4A kapacitás (6.3a, az összes csatorna meghajtva)
o 2 átváltási relék – nagyon hasznos a függönymotorok számára
o 4 Nyitott kollektor kimenetek

Új szoftverfunkciók – Nagyon sok erőfeszítést tettünk a Webbrick 6 kiadáshoz, mindezt az ügyfelek visszajelzései alapján, a legfontosabb új funkciók a következők:

o Ütemezések – A WebBrick 6 most futtathatja a saját ütemtervét, így hagyhatja, hogy a napi feladatokkal folytatja az infinitumot.
o Jelenetek – Az egyik bemeneti esemény beállíthatja az egyes digitális és analóg kimenetek kimeneti állapotát és szintjét.
o Műveletek – Vannak olyan új műveletek, mint a Set Scene, a következő és az előző
o küszöbértékek – volt egy két készletünk a Webbrick 5 -en, most minden hőmérsékleti érzékelőn és analóg bemeneten kaphatók.
o Jelszó – Konfigurációs biztonságot adtunk hozzá a WebBrickhez – be kell jelentkeznie, mielőtt a konfiguráció megtörténhet.

Látogasson el az O2M8 -ra

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment