Uncategorized
odciq  

Martha Stewart: Style ikon

Mielőtt elkezdem, meg akartam osztani az élvezetem, hogy megvitatják az anya-blog-tervezést*szivacs hétfőn! Úgy tűnik, mintha azok a New York -i emberek vesznek egy oldalt az USA Canucks -tól! Vessen egy pillantást itt.

Különben is, Martha Stewart Living néhány hátrányával megfordultam, inspirációt vadásztam, és megnéztem az egyik régi „emlékező” oszlopát, amely most már nem működik. Martha minden bölcsességében arról szól, hogy pontosan hogyan kapja meg a héjat, akkor egy hely ugyanolyan kedves lehet, hogy a bal oldali be nem borítva, mintha tele lenne bútorokkal és tárgyakkal. Ha szilárd alapon dolgozik – jó padlóval, megnyugtató festékkel a falakon, nagy fényviszonyok -, a terület nem számít, bármi is legyen. Minden későbbi dekoráció csak mártás.

Mennyire igaz ez! Abban az időben, amikor visszatérünk egy stílusos fejfájásból, amelyet a túlzott minta és a szín okoz, az egyszerűség vonzónak tűnik. Amikor mindenki elkezdte megszámolni a fillérét, és azt is kívánja befektetni, hogy stílusba kerüljön, ahelyett, hogy elegáns nyilatkozatot teszne, ezek az alapelvek érvényesek.

A Martha Stewart esztétikája jelentős funkciót játszott a saját személyes stílusom kialakításában, valamint amint a motivációhoz fordultam, felfedeztem egy aranybányát. Ezek a terek nem az „it” darabokról, mintákról vagy színekről szólnak. Mindegyik egyszerű, tiszta, sőt, még szelíd, díszítő. A héj nagyon az első, valamint az egyes darabokat gondosan hozzáadják, szem előtt tartva a magas színvonalat és az időtlenséget.

Vegyünk egy dátumot Martha -tól – remélem, hogy annyira befolyásolsz, mint én.

Csakúgy, mint egy ikon, mint maga Martha, ez az a ház, amely híressé tette: Törökország Hill. Szimmetriájával, valamint gitkfestékkel (csendes) kiesés. Itt online lennék.

Egy másik Martha Hallmark – réz! Itt, a Törökország Hill konyhájában, Martha díszíti, amit használ – a kedves napi tárgyak minden, amire szükséged van. Hé, és mindannyiunk előtt volt a fekete Windsor-hátsó székbe!

Puha héjú rózsaszín festék + paplan + könnyű szék + növény = ég. elegendő mondta.

A Martha közismert DRABware árnyalata a falakon-a Wedgwood China-ból származó-a szürke, valamint a barna, valamint az egyszerű online keverék ideális keveréke. Hasonlóképpen itt használja jól ismert szürke/kék/zöldjét. Figyelje meg pontosan, hogy a malommunka, a padló és a mennyezet csak ragyog. A ház a dolgok ellenére énekel.

Nyugodt és nyugodt, majdnem tökéletes szimmetriával. Az orsóágyak ismét forróak, és fogadok, hogy 20 év alatt ismét lesznek. Ahhh, age nélküli stílus.

P.S. A standard-kiadású mennyezeti ventilátor itt nem is zavar!

Még a Maratha is képes ütéses. Ez a sárga sárga is erős és boldog. Ugyanakkor észrevegye pontosan, hogy az egész hely miként fejeződik be a hagyományos részletekkel, hogy élhető legyen? Könnyű tengeri fűszőnyeg, gyufaszálú redőnyök, friss, fehér malommunka, valamint egy semleges szék hagyományos alakú.

Ez nagyszerűen szédül. Ez egy öreg, és szem előtt tarthatom, hogy szeressem, amikor 12 éves voltam! Ezt az ideális zöld/kék színt Martha Araucana baromfi tojásaiból vették, és befolyásolták a mozgást. Ez a szín ma még mindig forró. Ismét könnyű falak, alázatosan festett padló, vaságy és csíkok ketyegése. Olyan egyszerű és tökéletes!

Úgy tűnik, hogy az MSL korán is fehéren volt! Az ajtókat visszahúzzák, így értékelheti részleteiket, valamint patinát. A padlók is csupaszok és rusztikusak. Linen színű falak a folyosón, sápadt zuzmó környezetbarát a nappaliban. Bútor? Milyen bútorok?

Két hagyományos marthaizmus: Nincs 1. A csupasz csontok hengeres árnyalatok vagy redőnyök minden, amire valóban szükséged van. Nem. 2. Vásároljon szilárd kanapét hagyományos formában, és tartsa meg az egész életen át.

Ez a hely arra törekszik, hogy pontosan megmutatja, hogy a nagymamád örökségei is összetörtek, ha összekeverednek az egyszerűség elvével. Nem mindig kell festenie valamit, hogy felfrissítse. Miért nem kezdi el a héj egyszerűsítésével (itt minden fehér), valamint sötét régi darabokat biztosítva nagyszerű légzőkészülékeket. Adjon hozzá egy jóképű árnyalatot, mint például a gyep környezetbarát, valamint a versenyekre.

És végül, ez a hagyományos lövés (amely a borító módszerét visszahozta). Számomra ez a tiszta, könnyű stílus lényege. Amellett, hogy mi sokkal gazdaságosabb, mint egy régi mellvajsárga festése, valamint az oldalsó fedélzetként való felhasználás?

Véleményem: Ne pazaroljon és sok időt fordítson arra, ami most a legjobb. Koncentráljon az alapokra, majd örüljön a helyének.

Fotó kreditek:
1. Martha Stewart Living, Törökország Hill otthon
2. Martha Stewart Living, Törökország Hill Konyha
3. Martha Stewart Living, halvány rózsaszín hálószoba
4. Martha Stewart Living, Pastell Galéria
5. Martha Stewart Living, kék szoba
6. Martha Stewart Living, sárga szoba
7. Martha Stewart Living, Pastell Galéria
8. Martha Stewart Living, Pastell Galéria
9. Martha Stewart Living, aláíró kanapé
10. Martha Stewart Living, környezetbarát szoba
11. Martha Stewart Living, Sárga és Sárga

Leave A Comment