Uncategorized
odciq  

A külső burkolat, a tömítés, valamint a festés

hozzáadása mindenekelőtt nagyon köszönöm a tegnapi nyilatkozatunknak a jó szándékának meghökkentő kiáradását. Kiváló volt megosztani a híreinket veletek. Miközben őrülten próbált lépést tartani a 3000+ (!!) megjegyzéssel, a délutáni közzétételünk az út mentén esett le, tehát azt gondoltuk, hogy ma délutánot fogunk megosztani veled. Időközben Sherry egy csomó aggodalmat vág és beilleszt a tegnapi megjegyzésekből, valamint a pénteki Q & A közzétételi közzétételre dolgozik, valamint itt vagyok, hogy megrázjam a farkam tollaimat, hogy még néhányat átlépjek. A napi szoba teendők listáján kívüli dolgok ezen a héten (igen, teljesen szabadon fényképezhesse ezt).

Tehát beszéljünk három lépésről, amelyek a napfényhelyiségünket a félig sütésről sokkal készebb érzésre vitték: a burkolat hozzáadása, tömítés és a festés hozzáadása. Nem mindig vonzó munkalepkék (különösen a burkolat és a tömítések telepítése), azonban a részletek, mint például, a különbségeket teszik (a Wondy Trim és a rendetlen tömörítés ugyanolyan hozzáadhat, mint egy keserű megjelenésű termék, még akkor is, ha egy hely, ha egy hely valóban szépen berendezett). Eredetileg azt szerveztem, hogy ragyogjak a drima-lógó részen, és sokkal mélyebben belemerüljek a tömítésekbe és a festésbe, ám ezután elrontottam valamit, és voila-nak olyan információkat éreztem, amelyeket praktikus megosztani lehet. Semmi olyan, mint a csavarozás megünneplése, igaz?

Oké, tehát hozzá kellett adnunk a burkolatot, hogy a nemrégiben a közelmúltban a nyelv-horony deszkázott ceiliing-t csiszoljuk. Eredetileg csak egy gyors említést dobtam ki, például: „Beépítettük a burkolatot, hogy áthidaljuk a mennyezet körüli tereket, valamint az új háromszög paneleket. Ahhoz, hogy megfeleljen a többi, a rácsszerű, a szoba többi részén, úgy döntöttünk, hogy nem használjuk fel a közös korona formázást. Ráadásul megkímélte bennünket attól, hogy pontosan meg kell határoznunk, hogyan lehet vágni az összes kihívást jelentő korona szöget egy szögletes mennyezethez. ”
Preferált videóink

De a burkolat telepítése után mindketten visszaléptünk, és úgy döntöttünk, hogy nem nézett ki jól. Nem mivel nem volt korona, azonban, mivel az 1 x 2 ″ a mennyezet ellen, valamint a tégla elleni negyed forduló ugyanúgy voltak, mint a jó darab 1 x 4 ″ -es díszlécek serpenyőjéhez képest A háromszög.

Kiválasztottam az 1 x 2 ″ -es darabot, hogy a frissen magatartott mennyezet mentén futhassam, mivel sokan gondosan hasonlítottak a rácsra a szoba többi részén. A nagyobb 1 x 4 ″ -es burkolat csak ott volt, hogy lefedjék néhány maradék durva foltot, ahonnan az előző díszítés megszűnt (tehát valami vastagabb volt). Azonban az 1 x 4 ″ táblát sokkal jobbnak tűnt, mint bármely típusú szúpos cucc, tehát hirtelen sherry, valamint azt is felfedeztem, hogy ismét kiküszöböljük a Trim -et … mindössze 24 órával azután, hogy felállították.

Mindannyian egy oldalt vettünk le, és úgy döntöttünk, hogy minden háromszög körül 1 x 4 ″ -et állítunk fel, így a mennyezet közelében lévő burkolat pontosan ugyanazt a vizuális súlyt hozott – ahelyett, hogy a legjobban megjelenő chintzy -hez. Nehéz megítélni az alábbi képből (főleg azért, mert nem zúzott vagy festett), bármennyire számítva, jobban néz ki. Ami pontosan azt illeti, hogy felfüggesztettük, ez elsősorban két személyű feladat, amikor ilyen hosszú darabokkal dolgozik egy létrán, tehát egyikünk a helyszínen tartotta, a másik pedig a körömfegyverrel dolgozott (elcsúsztam néhány fát Ragasztja be az egyes darabok mögé a további tartást is).

És bár a burkolat témájában vagyunk, ez egy kicsit nehezebb volt, mint egy tipikus burkolat – éppen azóta, hogy néhány szöget kezeltünk. Szerencsére hasznos volt a Kreg Crown Pro Angle Finder, amelyet az utolsó otthonunkban vásároltunk korona formázáshoz (bár biztos vagyok benne, hogy bármilyen típusú szögmeghatározó eszköz működni fog). Tehát csak a háromszög sarkába állítottuk, hogy felfedezzük a szögünket.

Aztán pontosan ugyanazt a szöget jelöltem meg a táblánkon.

Aztán egy körfűrészt használtam a vonal mentén.

A legtöbb vágás nem volt 100% -ban tökéletes, azonban nem volt olyan, amit Caulk nem javítana meg. Tehát, amint a Trim feladatok elmentek, ez meglehetősen gyors volt – még akkor is, ha kétszer kellett volna megtennünk e két háromszögszakaszát.

A Trim -rel itt az ideje a tömítésnek. Sherry, valamint én általában ilyen team-csapat lépéseket címkézek, bár a CAULK-n kívül is jól van, hogy belélegezzenek, miközben a babámat hozom, tehát örömmel elrepültem. Amellett, hogy az összes varratot a burkolat körüli varratokkal rögzítjük, szintén sok olyan érintés volt, amelyeket a mennyezeten akartam tenni. A telefon hívjon őrülten, mert időt szán, hogy minden mennyezeti deszkán minden körömlyukat elrontsa, azonban teljesen megéri a pár órát, amire a nyugalomnak volt szüksége, hogy bármi is lezárt, és semmi sem lenne láncolódni/rothadni, mert azért a szempontok vagy a változó tempók kívül. Végül inkább a hatékonyan felálltam a hatékony rendszerrel: az egyes helyeken egy pontos tömörítést, smoosh ujjal (vízbe mártva, hogy segítse a zsákmányt a bőröm felépítésében), majd simítsa meg azt, hogy aNedves szivacs. A szivacs lépés elengedhetetlen volt a jó befejezéshez, valamint gyorsabbá tette.

A zsákmányolt lyukak előtti és utáni felvételeink egyike sem bizonyította a különbséget (azt hiszem, hogy ez egyike, amit személyesen látnod kell), bár az összes kis zavaró tényező valóban hatalmas áthelyezés volt. Ez a mennyezeti érzés befejeződött.

Aztán volt festmény, amellyel felajánlhatja. Nem mintha a krém + White + Blue + Primer + Brick Combo manapság nem lenne teljesen népszerű.

A fejünkben a festés ez a tér nem volt hatalmas üzlet. Olyan, mint 0,003 négyzetméter falak is, emellett (talán egy smidge -t kerekítettem). Ezután azonban szem előtt tartottuk a 15-es csomagolt ajtót, valamint a három hatalmas 15 csomagolt ablakot. Urgh. Ez egy egész lotta mullions.

Oké, drámai vagyok. Nem volt olyan rossz. Összesen körülbelül négy órát vettem igénybe, hogy két réteg teljes védelmet nyújtsam – azonban nem hívnám, hogy érdekes munkaként hívjam. Furcsa módon elegendő Sherry szereti a vágó-belső lenni, tehát sajnálatos volt, hogy a külső festék szerepel a nem-terhességi listán. Megütöttem a jackpotot, a másik felét festettem, vagy mi? Ó, valamint a színt illeti, Sherwin Williams hóját használtuk, mert a fehér külső díszítés többi részét festettük.

Megtettem a legszebb, hogy ne kapjak olyan sok festéket az ablakon, csak azért, hogy megtakarítsuk magunkat a háttéren, attól, hogy mind a 60 ablaktáblát borotvával lekaparjuk, hogy kiküszöböljék a festéket (az emeleten az ablakon fedeztük fel a kaparást. Fájdalom volt, amikor az alapozó részt vett, tehát úgy gondoltuk, hogy a külső festék ugyanolyan kihívást jelent, mert ez egy sokkal intenzívebb formula, amely beépített alapozóval rendelkezik). Hasonlóképpen kipróbáltam egy új tisztaságot, amely különösen az ilyen típusú feladatra vonatkozik – csak annak érdekében, hogy megnézze, megkönnyíti -e a dolgokat. Végül, miután mindkettőnk kipróbálta (Sherry csak egy pillanatra, egy gázmaszkkal, mivel a nő nem tudott ellenállni), valóban nehezebben tudtuk ki, mint a tipikus rövid kezű kefünk, bár örülünk, hogy mi, mi Feltéve, hogy egy lövés, csak hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs odakint valami mágikus golyó.

Az ablakok, valamint az ajtó elkészítésével úgy tűnt, hogy egy csengő, hogy végül eljuthassak a falak festésére, amit egy kis habgörgővel tettem (egy szögletes tisztaságot használtam, hogy néhány repedésbe kerülhessek. valamint a szűk területek, bár ez elsősorban hengeres munka volt).

Ezzel együtt még mindig volt egy utolsó festékképességem, amelyet elvégezni kell: egy végső kékréteg a mennyezeten, hogy elrejtse az összes tömörítést, amit tettem. Annak ellenére, hogy a fehér tömörség nagyon jól keveredik a világoskék mennyezettel, még mindig észrevehető volt. A festetlen zsákmány hajlamos arra, hogy „villogjon” annak biztosítása érdekében, hogy meghatározott szögekben látható legyen, mint például az alábbiakban látható körömlyukak sora, amelyet az alábbiakban láthatunk.

A mennyezet festése az egyik legkevésbé előnyben részesített feladatunk, azonban azért, mert nem kellett ezt élnem (és csak egy kabátra volt szükségem), ez nagyon gyors volt. Egy óra múlva kiütöttem, amíg Clara óvodában volt.

Tehát igen, nem a legérdekesebb frissítések a világon – azonban ezek a bitjavítások valóban segítettek a „befejezett” mennyezetünkre, hogy tényleges befejezett mennyezetként szolgáljanak. Ó, kivéve a hiányzó rajongók részét. Hagyja figyelmen kívül ezt, és csak értékeljük a különbséget pontosan úgy, hogy pontosan úgy nézzen ki, hogy a Trim/Caulk/Paint előtt nézzen…

…és utána.

És a programból elutasítanám, hogy elinduljak a térről, amikor elkezdtük.

Tehát át kellett lépnünk a teendők listájának két sokkal több vonalát, ami sokkal jobbat hoz minket arra a részre, amelyet a leginkább előre nézünk: a csempe padlóját! Ideális esetben ez a dokumentumban van, hogy elkészüljön (igaz, jól, elkezdte) ezen a héten annak biztosítása érdekében, hogy a jövő héten frissíthessünk az Ön számára.

Répje fel a régi szőnyegeket (erről bővebben itt)

Távolítsa el a mozgó ajtókat, valamint a műsorszámokat a dolgok megnyitásához (erről bővebben itt)

Konvertálja az üzleteket kültéri biztonságos eső-

Adjon hozzá friss házat a nyílásokhoz, valamint az őrült, mint őrült a vízálló vízállósághoz (erről bővebben itt)

Demo a régi mennyezetben, nagyon remélve, hogy potenciálisan megpördöli (szerezzen egy profi itt tanácsot) (erről bővebben itt)

Távolítsa el a régi gerendákat, erősítse meg a mennyezeti stabilitást, és újrakezdje újra az elektromos áramot két ventilátor számára egy helyett (erről bővebben itt)

Prime, festék, valamint állítsa be a Beadboard mennyezetünket (erről bővebben itt)

Adja hozzá a burkolatot a mennyezet körül, valamint a tömöreket/festéket

Újrafestse a napfény oszlopait és belsejét fehér külső festékkel (ez jelenleg krém)

Tegye fel a két mennyezeti ventilátort

Csempe a padlóknak (vásároltunk valamit, ami kívülről és kevésbé sima, mint a ragasztófestésű beton)

Szerezzen be egy szőnyeget, bútorokat, és esetleg adjon hozzá néhány külső függönyt, valamint lámpákat/gyertyákat?

Készítsen egy olyan külső kandallót, mint ez a vonalon

Pontosan vicces, hogy bemegyek ebbe a renóba, azt hittük, hogy „ez nem egy konyhai terület vagy a mellékhelyiség, tehát valószínűleg nyert”T ilyen sokáig tart ” – mégis magában foglalta a nyolc ajtó és a mennyezet kiszedését, az összes új elektromos elektromos hozzáadást, az új mennyezeti deszkát deszkával, egy csomó burkolatot, valamint az ablakokat, valamint az ajtókat. Amellett, hogy még mindig vannak rajongók, valamint csempézni kell, a kandalló hozzáadásának álma mellett. Kikerül, hogy a Sunroom Renos ugyanúgy szerepelhet, mint a mellékhelyiség vagy a konyhai terület átalakítása. aki tudta?

További üzenetek a Young Home Love -tól

Leave A Comment