Uncategorized
odciq  

Withings CCTV WISE csecsemő képernyő az iPhone -hoz

híres a webes tweetelési skálájukról, a Withings egy bölcs csecsemő képernyőt adott hozzá a tartományukhoz. Az iPhone egyéneknek célozva a rendszer napi és éjszakai látást, valamint kétirányú audio-t tartalmaz, a csecsemők szobájának hőmérséklete és páratartalma mellett. Vizsgálja meg a videót az ugrás után …

„A Withings újból feltalálja a standard csecsemő képernyőt a bölcs csecsemő képernyőjének felszabadításával, amely integrálja a világszínvonalú innovációt, valamint a fejlett kialakítást, a Withings az interakciós csecsemő képernyő új generációját biztosítja az iPhone-hoz. A csecsemő képernyő használata kiemelkedő fontosságú a csecsemő szedésekor, ezért a Withings elégedett a bölcs csecsemőmonitor felszabadításával. Mind az innovációval, mind a stílus szem előtt tartásával megalapozott Withings olyan eszközt hozott létre, amely nemcsak lenyűgözőnek tűnik, ugyanakkor szintén kritikus információkat nyújt a szülőknek gyermekeik légköréről, és lehetővé teszi számukra, hogy távolról és egyszerűen is kölcsönhatásba lépjenek a gyerekkel.

A Cédric Hutchings, a Withings társalapítója szerint: „Már jól megalapoztuk a leginkább zökkenőmentes felületet az okostelefonokkal, például az iPhone-val, így az innováció más eszközökre való áttérése tökéletes számunkra. Lehet, hogy a régi intézmény klasszikus csecsemő képernyője redundáns vevőjével nem maradhat távol a dolgok hálójához tartozó elkerülhetetlen lépéstől. Ez az oka annak, hogy Withings újból megvizsgálta, és készített egy elemet a jelen időnk szerint. ”

A standard monitorokkal ellentétben a Withings Wise csecsemő képernyőjét iPhone egyének szem előtt tartják. Nem áll két fizikai objektumból (a bütykös és a vevőkészülékből), ennek ellenére önmagában egy bölcs érzékelő (kamera), amely kölcsönhatásba léphet bármilyen meglévő kapcsolódó képernyővel (iPhone, iPad, okostelefon, PC, Mac, Tablet, Ebook olvasó, LCDTV stb.).

A Wise csecsemő képernyője nagy felbontású 3MP kamerával, további nagy nézetű lencsével, valamint éjszakai látással rendelkezik infravörös LED-ekkel. A bölcs csecsemő képernyő bármilyen típusú eseményt észlelhet a térben anélkül, hogy mozgatnánk.

A bölcs érzékelő biztosítja a szülők számára, hogy sokféle információhoz férhetnek hozzá, beleértve az audio/videót (nappali és éjszakai látást), valamint a környezeti paraméterekhez (hőmérséklet és páratartalom) távolról a világ bármely pontjától.

A bölcs csecsemő képernyő szintén olyan mikrofonnal van felszerelve, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek, és még akkor is megnyugtassák a gyereküket, ha fizikailag nem a szobában vannak. Egy újabb funkció lehetővé teszi a szülők számára, hogy kezeljék a zenét (altatódalok), amely a képernyőn a térben játszik, valamint a nappaliból, az irodából vagy a világ bármely pontján módosító dallamok vagy lejátszási listák módosítása. A riasztások szintén beállíthatók arra, hogy figyelmeztessék a szülőket a csecsemő alvási zavarára olyan paraméterek alapján, mint az aktivitás/mozgás, audio szintek, valamint a hőmérséklet/páratartalom. Ezek a riasztások a felhasználó által teljesen testreszabhatók.

A kapcsolat egyszerűvé válik az egyének számára, így az egyénnek soha nem kell aggódnia a termék konfigurálásával. A Withings Wise csecsemő képernyője alkalmazkodik a legjobb hálózati úthoz, legyen az regionális, akár Bluetooth, WiFi vagy Wire segítségével. A termék stílusa karcsú, modern, alapvető és zavaró. A monitor csuklópanel stílusa lehetővé teszi a szülők számára, hogy megnyitják a CAM aktiválását, vagy adaptálják azt a látási szöghez. Az emberek csak befordítják a bütyköt, hogy kikapcsolják, és abbahagyják a CAM megfigyelését. A bütyköt ezután rögzítik a szállításhoz.

Mivel a bölcs csecsemő képernyő kommunikációs termék, a Withings és a harmadik felek által nyújtott extra szolgáltatásokkal javul. A Withings Wise csecsemő képernyőjét 2011. március végén kínálják. ”

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1
BT WISE video csecsemő képernyő 5 hüvelykes képernyővel
1650 vélemény
139,99 £
Legyen az Amazon

2
Hubble óvoda barátja felhő vidEO 5 hüvelykes bölcs HD összekapcsolt csecsemő képernyővel digitális serpenyővel, dőléssel és …
18 vélemény
159,99 £
Legyen az Amazon

3
Nooie Wise csecsemő képernyő síró észleléssel, video csecsemőbütyökkel, valamint audio 1080p éjszakai látás mozgásával …
26 vélemény
42,99 £
Legyen az Amazon

Eyespy247 HD CCTV Kamera: Withings.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave A Comment