Household
odciq  

A Raspberry Pi hozzáadja a Z-Wave House Automation-t a plug-in modullal

A „Razberry” a jövő héten mutatja be a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n. Az 59 dolláros készlet tartalmaz egy hardveres gyermeklapot, amely a Raspberry Pi GPIO csatlakozójára, valamint a „Z-Way” vezérlőszoftver engedélyével rendelkezik. Olvassa el a teljes PR -t, valamint a linkeket.

„A Raspberry Pi, egy megfizethető, mégis erőteljes mini-számítógép, amely viharral veszi az előrehaladási világot, okosabb lesz. Az új intelligencia egy olyan plug-in modulon keresztül jelenik meg, amely hozzáadja a Z-Wave-t, amely lehetővé teszi az innovációt a vezeték nélküli házkezelés mögött, valamint az automatizálási forradalom mögött. A két technológia házasságát az éves Consumer Electronics Show-n vezetik be, Las Vegasban, NV, január 8–11-én, valamint a Z-Wave Alliance kiállításon, a Booth #20800, az 1. sz.

A Z-Wave Alliance tagja, a Z-Wave.me bemutatja a Razberry-t, egy olyan szettet, amely integrálja a Z-Wave hardvermodult, amely a Raspberry Pi sorozatcsatlakozóján, valamint a díjnyertes Z-Wave protokoll-veremmel, valamint a firmware z-way-vel együtt. – Ez a két termék együttesen lehetővé teszi a tervezők számára, hogy hozzáférést kapjanak a házkezelő termékek nagy Z-hullám ökoszisztémájához, valamint lehetővé teszik számukra a saját egyedi, olcsó, erőteljes kezelési és automatizálási megoldásaik előállítását. A Z-Wave biztosítja a világ legnagyobb interoperábilis termékeinek ökoszisztémáját, például a megvilágítást, valamint a HVAC vezérlőket, az ablakokat, valamint az árnyékvezérlőket, az ajtózárat, valamint a kontrollokhoz való hozzáférést, valamint a sok érzékelő és működtető mellett. A Raspberry Pi hozzáférést biztosít az egyéni kezeléshez a bölcs telefonokból, táblagépekből, böngészőkből, HDMI eszközökből, valamint a felhőből.

Hogyan bővíti a Z-Wave a Raspberry Pi platformot-az új Razberry plug-in csatlakoztatása a Raspberry Pi-hez, felhatalmazza a mini-számítógépet lenyűgöző új képességekkel a felrobbanó bölcs ház piacához. A Raspberry Pi Z-Wave átjáróként történő felhasználásával a vállalkozások és a fogyasztók összekapcsolhatják a számítógépet bármilyen Z-hullámú kompatibilis ház automatizálási megoldással, és biztosíthatják a márkák közötti interoperábilis kompatibilitást. Jelenleg több mint 700 engedéllyel rendelkező házkezelő termék, valamint a Z-Wave Alliance portfóliójában kínál szolgáltatások. A Razberry plug-in gyorsan összekapcsolható a Raspberry Pi-vel anélkül, hogy bármilyen típusú speciális megértést igényelne-az egyének csak beilleszthetik a Z-Wave plug-in modult a mini-számítógép GPIO-jába (általános funkcióbemenet/kimenet). A Razberry készlet optimalizált firmware-t tartalmaz a Z-Wave-hez, a Z-Way engedélyén kívül, amely a vezérlőszoftver alkalmazás, amelyet a Raspberry PI-nek szüksége van annak érdekében, hogy megnézhesse a Z-Wave vezeték nélküli protokollt.

A Z-Way szoftver alkalmazás szintén előzetes egyéni interfész bemutatót biztosít az egyének számára, amellyel a Z-Wave vezeték nélküli innováció által biztosított összes teljesítmény tesztelhető. Hasonlóképpen tartalmaz egy JSON (Java Script Elem jelölési) felületét, amely integrálódik a szoftverbe. A JSON egy kompakt adatstílus, amely mind az emberek, mind a gépek számára egyszerűen ellenőrizhető szöveges formátumot biztosít, amely lehetővé teszi a programozáshoz, hogy még az újoncok készítsék saját interfészeiket az iPhone, Android telefonok, valamint a böngészők számára.

A megfizethető Raspberry Pi, valamint a Z-Wave plug-in modul kombinációja szintén megfelelővé teszi az innovációt az ipari alkalmazásokhoz. A két elem integrálódik, hogy robusztus átjáró-megoldást biztosítson, egyszerűen csatlakoztatva a Z-Wave komponensek tipikus csoportosításához. A széles körű ipari telepítés esetén, amelynek nagyszámú eleme van csatlakoztatva, az egyének extra Z-WAY szoftveralkalmazási licenceket szerezhetnek a Z-Wave-től.

Körülbelül 59 USD-es költségcímkével a Razberry szett egyszerű és gazdaságossá teszi bárki számára a Z-hullámú alkalmazások fejlesztését a Raspberry PI-n. ”

Elérhető az Amazon -tól

Raspberry Pi® Z-Wave Me House Automation Z-Wave2 SET 3 B 1 GB 4 x 1,2 GHz. Z-wave2 modul, beleértve. K –
Teljes készlet a Z-Wave 2 modullal, valamint a Raspberry PI3 Z-Wave Plus Licenced Supports Security Manage osztályt (pl.
Ajtózárakhoz) alkalmazás az iOS -hez, valamint az alkalmazás logikájának android privát személyre szabása, valamint az interfészek kezelése HTML/CSS/JavaScript segítségével továbbítja a többi platformon történő továbbítás lehetőségét
Ezért így kezelik a magán márkák korlátozott kompatibilitását

Vásároljon az Amazon -on

razberry.z-wave.me: Raspberry Pi

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon Product Marketing AP-tőlén

Leave A Comment