Uncategorized
odciq  

Frissítve egy régebbi külső

kérdést. Az én férjem a cédrus helyettesítését kívánja (Yuck!). Hasonlóképpen átmegyünk a cédrus festésére, vagy az egész otthont a stukkóval való újrafestéssel. Teljesen megbotlottunk arról, hogy pontosan hogyan lehetne javítani a házat, de időközben kiválasztottunk egy leendő új díszítést (Dusty Laurel 3A60-4 Behr-től), hogy legalább kicseréljük a meglévő elektromos környezetbarát díszítést. Nagyra értékelnénk a stílusra vagy a színre vonatkozó bármilyen ajánlást.

A. Otthonának izgalmas alakja van, és mindent pontosan ugyanolyan színű festéssel segíthet egyesíteni a homlokzatot. Egyetértünk veled abban, hogy a meglévő környezetbarát dísz színének megváltoztatása javulás lenne, valamint a meglévő felületek festése egységes, egyenletes megjelenést biztosítana.

A harkályokat nem szabad elriasztani a festék, valamint ha valódi kérdés, akkor érdemes gondolkodni az iparvágányról vagy a gipsz (stukkó) felületről, hogy megoldja ezt a problémát. Elsőként ellenőrizze, hogy néhány tábla ne rohadt legyen, mivel a harkályok úgy tűnik, hogy örömmel veszik át a rothadt fa online hibáit. Néhány cédrusod követelhetik a cseréjét.

Ha először ki akarja próbálni a festményt-attól függően, hogy milyen megjelenést próbál elérni, választhat egy ország érzetét, és festheti az egész felületet, beleértve a garázs ajtaját, a Benjamin Moore-ból származó kunyhó Red E-22-t. Adjon hozzá kontrasztot egy melegfehérjével, valamint a redőnyökhöz, mint például a Benjamin Moore Lancaster White HC-174. Otthonának bájos pajta-stílusú alakja van, és a vörös festése elbűvölőnek tűnik.

Ha sokkal visszafogottabb, hagyományos megjelenést próbál találni, próbálja meg festeni a Home Benjamin Moore Richmond Bisque E-54-et, és használjon egy könnyebb off-fehéret az összes díszítéshez, mint például a Navajo White 947 (Benjamin Moore) a Világosabb, sokkal monokromatikusabb érzés. Ha a semleges sémát választja, akkor higgye el a belső bejárati ajtó pirosra történő festésében, hogy egy barátságos, meleg bejáratot kapjon.

A meglévő vaskorlát, valamint az építési lépcsők vagy az előcsarnok felé vezető fedélzet eltávolítása sokkal barátságosabb érzetet eredményez a ház számára. A kő sétáló út hozzáadása a bejáratot sokkal meghívóbbá tenné, és gondolkodna egy második lámpás telepítéséről az autópálya másik oldalára, ha lehetséges, a szimmetria céljából.

Leave A Comment