Uncategorized
odciq  

Festéshez (Trim), vagy nem festeni

gyakorlatilag befejeztük a belga ihletésű költségvetési alagsorunkat, amely az áradást követte ezen a télen. Csak egy gyors bejegyzést akartam készíteni valamiről, ami a legdrámaibb változást tette az alagsorunk számára. Tudom, hogy a fa díszítése népszerű – és ellentmondásos – kérdés az olvasóinktól. Lynda -tól és Suzanne -től folyamatosan kérdezik; A fa festése viszonylag egyszerű, de ha sajnálja, akkor a sztriptíz és az újrafestés csúnya munka (Suzanne mérlegeli ezt a témát ebben a videóban).

Azoknak, akik aggódnak a festészet miatt, alázatosan felajánlom ezt a bizonyítékot. A szoba bal felét Benjamin Moore Edgecomb Grey-jében festették ki, a másik oldal pedig az eredeti Knoty Andric Wainscoting, azt hiszem, hogy dátumok, amikor Justin Timberlake és Britney Spears egyeztető savmosó farmeret viselt.

Ebben az esetben a gazdasági vágyakozás olcsónak, elfoglaltnak és keltezettnek tűnt. A H&H Design szerkesztők mindig szilárdan esnek a festőfara táborába, kivéve, ha különleges vagy egzotikus (azaz mahagóni, rózsafa).

Amint festettük a burkolatot, a Wainscoting rögtön rántottnak tűnt, sokkal lényegesebb és megkülönböztetőbb.

Soha nem tetszett a gyengéd, hangos ajtók, de most úgy tűnik, hogy eltűnnek, és csak a permetezés délutáni és az antropologie új vonzódása volt.

Alig várom, hogy megmutassam a végső felfedést, maradj velünk!

Nézze meg a Design szerkesztők alagsorának, a Renos galériáját, és tekintse meg a Suzanne Dimma alagsorának felújításáról szóló videót.

Fotóforrások:
Wendy Jacob

Leave A Comment