Uncategorized
odciq  

New Philips TSU9600 Pronto Professional – Korlátozott időtartamú kedvezmény

Automate ma reggel nemrég kapott az új Pronto Professional TSU9600 készleteit. Néhány napra meghosszabbították eladásaikat, azaz az összes távirányító anyját külön kedvezménnyel vásárolhatják meg …

„A szenzációs kialakítás és a lélegzetelállító színes kijelző az új Pronto azonnali vonzerejét adja. A sima tetejét és az öblítő kijelzőt egy ergonómikus „lágy érzés” markolat támasztja alá, elegáns fémes kivitelben.

Igazi többszobás vezérlési megoldásként a Pronto zökkenőmentesen dolgozik az ultra-megbízható vezeték nélküli kiterjesztőjével (RFX9400) és a Serial Extender-rel (RFX9600) a szórakoztató berendezések, a tartalom és a világítás kezelésére az egész otthon.

A legújabb Pronto két új szenzációs otthoni vezérlési funkcióval rendelkezik: a médiaszerverek és a világításvezérlés. A Philips a Fireball Media Server és a Lutron és a Lutron és a Lutron olyan piacvezetőkkel, mint az Escient, a Fireball Media Serverrel és a Lutronnal, a Pronto-t magasabb szintű funkcionalitásra vitte, ami a végfelhasználó életét még kényelmesebbé teszi ”

Az iparág legjobb grafikája

Ergonómikus kialakítás optimalizált gomb elrendezéssel

Az osztály legjobb tanulásának és küldési teljesítményének

Az ESCIENT és a Lutron dobozból történő vezérlése

Beépített rendszer diagnosztikája időt takaríthat meg, ha probléma merül fel

Philips TSU9600 Pronto professzionális távirányítás

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment