Uncategorized
odciq  

A New Belkin Wemo Wise LED megvilágítási indítókészlet

ma Belkin feltárta az új Wemo LED megvilágító indítókészletük, valamint a Wemo Wise LED izzók rendelkezésre állását. A már jól elismert Wise House megvilágítási rendszerük kiegészítése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy irányítsák, ütemezzék, testreszabják és homályosak legyenek az otthoni megvilágításhoz, bárhol a Wemo alkalmazás felhasználásával egy iOS vagy Android készüléken.

A Wemo LED megvilágító indítókészlete két Wemo Wise LED -izzót, valamint egy WEMO linket tartalmaz, amely a bölcs megvilágítás bevezetésére szolgál az otthonba, sokkal több Wemo Wise LED izzóval, amelyet egyénileg vásároltak meg az élmény kibővítésére. Annyira egyszerű, mint egy közös izzó cseréje, a LED-izzók a Link Link-rel működnek a Linkhez a Home Wi-Fi hálózatához, valamint a WEMO alkalmazáson keresztül kezelik. Az egyének testreszabhatják a megvilágítási rutinokat személyes rutinjuk alapján, vagy napkelte vagy naplemente időpontja alapján. Az extra szolgáltatások magukban foglalhatják a menekülő mód beállítását a kihasználtság vagy a tompított és alvás funkció szimulálásához, amely a fényt lassan elhalványul, amíg teljesen ki nem változik, egy meghatározott időtartam alatt.

A LED-ek gyakori A-19 izzóméret, csavar- vagy bajonett alapban kínáltak, valamint külön-külön vagy csoportokban kezelhetők, legfeljebb 50 izzóval, amelyeket egy Wemo-kapcsolat támogat. A 10 wattos energiahatékony izzók pontosan ugyanolyan mennyiségű fényt hoznak létre, mint a hagyományos 60 wattos izzót. Belkin államban az izzók 800 lumen és 3000 kelvinnél is létrehoznak, fényes, meleg, fényt biztosítanak, miközben teljesen tompíthatók.

Az új „Wemo LED megvilágító indítókészlet (F5Z0489)”, valamint a „Wemo Wise LED izzók (F7C033)”, 79,99 GBP RRP -vel, valamint 24,99 GBP -vel. A Wemo alkalmazásnak teljes letöltése az App Store -ból, valamint a Google Play Áruházból.

Belkin Wemo: Elérhető az Amazon -tól

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment