Household
odciq  

Easy DIY: Szilveszteri képfülke

Assistant Style szerkesztő Jennifer Koper megosztja, hogyan készítsen egy barkács képfülkét az újév estéjére.

Számos ünnepséget dobok az ünnepek alatt, de mindenki kedveli a leginkább az újévi előestéket. Tavaly elkészítettem egy képfülkét, és ez egy általános sláger volt. Ez az embereket hektikusnak tartotta, és mozog, valamint az embereknek nevetést adott. Pontosan itt lehet, hogyan készítsen egyet – nagyon könnyű!

Követel egy „Burst módban” (a telefon videokamerájának valószínűleg van ilyen), állvány vagy kis telefon állványa, fa nyárs, kellékek (kis felső kalapokat, valamint tollas boákat használtam), nyomtatható kellékeket (letölthető letöltés (töltse le a telefonos videokamera), a itt), ragasztópisztoly, valamint forró ragasztó, arany csomagolópapír, festő szalag, olló, 2016 -os banner.

1. Vágja a csomagolópapírt különböző méretű körökbe. Ragasztja be őket a falra, a 2016. évi bannerrel együtt, hogy képt hozzon létre.

2. Nyomtassa ki a letölthető kellékeket, és vágja ki őket. Használjon egy forró ragasztópisztolyt, hogy ragaszkodjon a fából készült nyárshoz.

3. Hozzon létre egy képfülkét a videokamera állványon történő feltevésével. Állítsa a videokamerát „Burst Mode” -ra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kattintáskor több lövést készít egymás után.

A szerkesztő tippje: Gondoljon egy kis képnyomtató vásárlására (én, mint ez, ez és ez), így kinyomtathatja a képeket, és benyújthatja őket, mint parti kedvezményeket. Alternatív megoldásként ossza meg a fényképeket az adatmegosztó oldalon az ünneplés után – csak győződjön meg arról, hogy van egy notebook a képfülkével, ahol mindenki fel tudja írni az e -mail címét.

Jennifer macskája felkészült a közeli felvételére az elmúlt újévi estére!

Leave A Comment