Uncategorized
odciq  

Marmitek Boomboom 560 Bluetooth fejhallgató -értékelés

A fülhallgató felett manapság ismét népszerűnek tűnik. Míg az új Marmitek Boomboom 560 Bluetooth fejhallgatónak hiányozhat az utcai hit, ha az oldalán ez a piros „B” van, mindenképpen érdemes gondolkodni, ha valamilyen vezeték nélküli kannák piacán vagy.

Ami a dobozban van – nyissa meg a csomagolást, és felfedezheti a Boomboom 560 fejhallgatóját, valamint egy kis USB -töltő kábelt. A hálózati adapter nem szerepel, azonban manapság sokan nem fáradtak egy számítógépport vagy telefonos töltőt stb. Használni. A teljes díj 3-4 órát vesz igénybe, valamint körülbelül 8-10 órás használatra. Elgondolkodva Marmitek szintén tartalmazott egy 3,5 mm -es hím -hím jack kábeltelevíziót, így továbbra is a fejhallgató használatát folytathatja, még akkor is, ha az akkumulátor lapos. Ez hozzáadott bónusz ajánlatot kínál arra, hogy lehetővé tegye őket repülés közben is, mivel vezeték nélküli Bluetooth módban nem engedélyezte őket repülőgépen.

A konfiguráció beállítása és használata a tipikus BT párosítási folyamat (a PIN -os 0000), valamint az oldalsó villogó LED -ek a párosítási mód meghatározásához. A LED -ek kissé nagyok, és nem is ízlésesek az ízlésünkhöz, valamint néhány másodpercenként villognak, amikor felhasználják őket. Az 560 -as évek hasznosan szem előtt tarthatják a 8 különféle páros eszközt, valamint a Bluetooth V2.1+EDR Harware támogatást az A2DP, AVRCP, HSP, valamint a HFP profilok. A tartományt 10 m -re idézik a szabadban, és rájöttünk, hogy néhány helyet távol lehetünk, mielőtt elkezdtek szakadni.

Marmitek Recon Az összes Bluetooth-kompatibilis audioforráshoz alkalmas (gondoljon iPad/iPhone, BlackBerry, Android okostelefonok, táblagépek és laptopok), valamint ne feledje, hogy a Bluetooth-hoz hozzáadhat bármilyen audio eszközhöz, fejhallgatóval, fejhallgatóval Jack egy ilyen olcsó adapterrel.

Miután párosították, kezelheti a készüléket a fejhallgató oldalán lévő gombokról. A felajánlott audio funkciók a hangerő -fel, a hangerő -le, a következő és az előző műsorszámok.

A fejhallgató lényegesnek érzi magát, bár nem nehéz (210 g), valamint rengeteg artikulációval rendelkezik, valamint módosítva, hogy bármilyen típusú egyén felfedezze a kényelmes illesztést a műbőr fülbetétekhez. A 40 mm-es 32 ohmos sofőrök idézett frekvencia reakciója 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, bár az eladással megfogalmazott basszus rajongó, ezek az ízlésünk alsó végén kissé vékonynak hangzottak.

Az otthoni tesztelés során elsősorban a kanapén felhasználták őket, és személyes laptop -hallgatási élményt kínálva a háztartásnak, miközben a szobában senkit sem zavarva. Egy lelkes podcast-hallgató, akik szintén nagyszerű edzést kaptak a szokásos udvari fűnyírói felelősségvállalásom során, ahol a fülhallgatói természetük segített a bosszantó belső égés elvonásának megakadályozásában. Csaknem elég hangosak voltak ahhoz, hogy a motoron keresztül hallhassák, bár nem olyan sikeresek ebben a funkcióban, mint a tipikus fülbimbóink.

Brucie bónuszként kínálja ezeket az integrálást az omni-irányú mikrofonban, így ha az okostelefonjával párosul, telefonhívásokat kezdeményezhet anélkül, hogy még a zsebéből is ki kellene távolítania. Az oldalakon található gombok lehetővé teszik a telefonhívás megválaszolását, valamint a telefonhívást is.

Egy kisebb, olcsóbb Boomboom 540 verzió szintén elérhető. A fő különbség az, hogy ezek egy kisebb és könnyebb (135 g) fül stílusú, valamint nem rendelkeznek nehéz vezetékes opcióval.

Mindkét minta már eladó, és nagy értéket képvisel, amelynek RRP-je 42,95 euró, az 560-ra, valamint az 540-re 34,95 euró, valamint minden bizonnyal érdemes gondolkodni, ha egy olcsó vezeték nélküli fejhallgató után vagy.

Marmitek az Amazonon: marmitek.com: Adjon hozzá Bluetooth audio -t bármilyen típusú eszközhöz

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment