Uncategorized
odciq  

X10 MT12 Tiny Timer – Review

Steve Edwards benyújtása – Az elmúlt néhány évben meglehetősen nagy X10 -es felszerelések gyűjteményét készítettem, ez az egyik legfontosabb dolog, ami kb. Nagyon alapvető beállítva, és később adja hozzá. A saját X10 -es rendszerem egy apró időzítővel és néhány csatlakozó modullal kezdődött.

A régi stílusú apró időzítőm hibátlanul működött, figyelembe véve, hogy megvan, és még mindig mindennapi használatban van, de őszintén szólva, ez nem a legszebb dolog a világon, és így, amikor találkoztam, helyettesítem a Lets heti kirándulásaimat. Automatizálja a webhelyet, azonnal érdekeltem.

A dobozba tartoznak maga az egység, a Power Pack, a Power Lead és a kicsi, de tiszta kézikönyv. Az első benyomások jóak, az egység talán egy kicsit „plasztikus”, de ez óriási javulás az előző egységhez képest. A régi 80 -as évek stílusú LED -kijelzőjét egy újabb LCD háttérvilágításra cserélték, ez sokkal több információ jelenik meg, valamint a házkód megszerzésének ideje, az akkumulátor alacsony jelzője (az akkumulátoroknak a memóriát érinteni kell a memóriában. áramkimaradás eseménye) és jelzi a négy x10 kód állapotát, amely megfelel a tetején lévő kemény gomboknak.

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

Azok számára, akiknek nincs korábbi tapasztalata egy apró időzítővel, ez egy kombinált óra és X10 vezérlő, amelyben az egység tetején legfeljebb nyolc eszközt kell irányítan Wake You Up, elküldhet egy x10 jelet is, így megkaphatja például a hálószobás lámpákat. A Snooze szolgáltatás is elérhető.

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

Ami az időzítőt meglehetősen erőssé teszi, az a képesség, hogy akár 64 rendezvényt is programozhasson, amely automatikusan elindul az adott időpontban. A programozás például egyszerű: Ha a programozott időt 14: 55 -re állítja, majd nyomja meg a 2. modul ON gombot, akkor a külső modult az adott egységkódra állítja be, hogy minden nap 14: 55 -kor bekapcsoljon. További funkció a biztonság szempontjából, az időzített események automatikusan randomizálhatók, hogy a lámpákat minden nap kissé eltérő időpontban bekapcsolhassák, hogy a házának „élt” megjelenése legyen.

Van néhány kisebb problémám az új dizájnnal kapcsolatban, az első az, hogy az apró időzítő csak x10 parancsokat küld, nem fogadhatja el azokat apró időzítő Az egységek tényleges állapota nem változik a kijelzőn, ez is igaz, ha az összes lámpa be- és kikapcsoló gombjait használja az egységen. A kijelző azonban hasznos a programozáshoz, könnyű belátni, hogy mit csinál, így nem veszít el a 64 eseményen.

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

A második formatervezésű furcsaság a gomb elrendezése, a vezérlőgombok meglehetősen kicsik, ez részben az egység új kisebb profiljának köszönhető, és meglehetősen bátorsággal látják el őket. Van egy tiszteletre méltó méretű gomb, de furcsa módon beállítva a küldési és a „Minden lámpát be” jelre állítja. A kézikönyvben pánikgombként utal erre a gombra. Furcsanak tartom, hogy egy olyan egységnek, amelyet minden nap ébresztőóraként használnak, pánikgombbal kell rendelkeznie, mivel a fő vezérlője.

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

Szerencsére azok számára, akik olyan otthoni automatizálási vezérlővel rendelkeznek, mint például a HomeVision, ez nem jelent problémát, azt állítottam, hogy a hálószobás lámpa állapotát egy kis programozással váltom.

Az utolsó dolog, amit megemlíteni, a kijelző fényereje, ez nem jelent problémát, de ha tetszik a hálószobája, nagy és sötét, akkor kissé megvilágítja a szobát.

Kattintson a Fotó elemre a nagyobb verzióhoz

Összességében az egység jó munkát végez a különféle funkciókkal kapcsolatban, ébresztőóra nagyszerű hangos hangjelzővel rendelkezik, hogy felébreszti Önt, mint egy X10 vezérlő közvetlen hozzáférést biztosít több egységkódhoz, és X10 ütemezőként meglepően nagy teljesítmény A 64 eseményt nagyon sokat kell játszani.

A pár probléma ellenére, amelyre rámutattam, úgy gondolom, hogy ez egy jó frissítés a régi egységre, sokkal jobban néz ki, és az új kijelző megkönnyíti a programozást, a legjobb, hogy alacsonyan tartották az árat, 20 £ + HÉA MT12 AT LETS AUTOMATE IT egy alku!

Új x10 mini-időzítő a Lets Automate-nál

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment