Uncategorized
odciq  

Hozd a konyhai területet az élethez a legújabb mintákkal, valamint a márciusi 2022-es termékekkel

, a legutóbbi konyhai terület trendjeinket, valamint a legújabb termékeket, amelyek bemutatjuk a mi dedikált hubs. From the appliances we’re coveting to the cupboard colors we’re embracing, these are H&H’s top kitchen area trends.

Görgessen lefelé, valamint inspirált!

Indukciós tartományok

Számos luxus márka, köztük a farkas és a la Cornue, most olyan indukciós tartományok gyártása, amelyek olyan erősek, és esztétikailag kellemesek, mint a gázegyenértékesek – csak idővel a zaklatott tartományi jelvények, amelyek korlátozzák az otthoni gáz hasznosítását.

Fotós Courtesy of La Cornue

Forrás: Empire Konyhai terület és fürdő

Termékek: Cornufé Albertine 90 fajta Roquefort La Cornue, kb. $ 15,649

U alakú banquettes

Függetlenül attól, hogy a reggelire vagy egy ágynemű snackre van-e, a banquettes kihasználja a legtöbbet a konyhában étkezővel. Az U-alakú változat hangulatos, hívogató légkört termel, valamint az egyik oldal kettős felelősséget jelent, mint integrált polcok, képernyőterület vagy tárolás.

Fotós: Ulysse Lemerise

Forrás: Home & House március 2022

Termékek: Éttermek Nehéz Steam

Okos tandók

Talán ez azért van, mert sokkal többet főzünk a házban, mint valaha, de a kamra a leginkább keresett stílusú aspektus az idei évben. Purpose-built rooms, open shelves in a nook or repurposed furniture are all fresh takes on food storage. This dusky mauve pantry — with interior drawers as well as shelves integrated into the doors — has a location for everything.

Fotós: David Cleveland, jövőbeni kiadás

Forrás: Home & House március 2022

A természethez való csatlakozás

Az elmúlt két évben felfedeztük a természethez való összekapcsolás jelentőségét, azon előnyök mellett, amely a szabadban hozta létre a szabadban. A nagy ablakok módszerével, valamint az alacsony zajszintű készülékekkel, amelyek eltűnnek, sokkal jobbak vagyunk képesek kölcsönhatásba lépni a természeti környezetünkkel. A 11-es Series Saledwerawer ergonomikus stílusú (kevesebb hajlítás a betöltés során!), Amellett, hogy tökéletesen keveredik a konyhában.

: Fisher & Paykel jóvoltából

Forrás: Home & House március 2022

Termékek: A 11-es sorozat 0. SÁRGA FISHER & PAYKEL

Vegyes anyagok csaptelepek

Bronz-tónusú ékezetek a Fulton Industrial PLP Pull-Down csaptelepen Pop, mint a divat ékszerek a matt fehér felületén (balra).

Gold-toned details on the Graceline Pull-down kitchen area faucet by Rohl are influenced by nautical aspects of the 1930s (middle).

Egy kis fa az üzletben, a Bond Tandem integrált permetező csaptelepet vízművekkel (jobbra).

Products: Fulton industrial PLP Pull-down faucet, $4,258 Waterstone Faucets Bond Tandem integrated pull Spray Faucet, approx. $2,365Waterworks Graceline pull-down kitchen area Faucet, $1,710 home Of Rohl

Wood Hardware

Balancing beauty with down-to-earth appeal, wood hardware is a fresh alternate to conventional metal knobs as well as pulls — as well as the look is making waves in every style style. For house Studios’ remodelling of this Brooklyn brownstone, customized oak as well as bronze hardware brings an organic vibe to the contemporary space. Wood-on-wood cupboards as well as hardware can likewise offer contrast, without clashing.

Photographer: Brian W. Ferry

Source: home & house March 2022

Designer: house Studios

Ribbed Cabinets

Curvy cupboards invite bordázott homlokzatok, amelyek megfelelnek a görbenek. Characterized by their textural fronts, ribbed cupboards are a subtle contrast next to the smooth surfaces of kitchen area appliances as well as counters. Akár egy monokromatikus területre gyakorolt ​​kamatlábat, akár a színét megszórjuk-e a szigeten, ez a forró minta tiltakozást, valamint dimenziót hoz a konyhában. A fehér bordázott burkolat burkolja a perthulát, Ausztráliában, a Suttogó Smith által kifejlesztett konyhai területen.

Fotós: Ben Hosking

Forrás: Home & House március 2022

Tervező: suttogva Smith

Egyéni foltos falburkolat a kaptár design által kiemeli ezt a konyhai magas mennyezetet, valamint a sziget egy bordázott kezelést kap a kamatért.

Fotós: Scott Burrows

Forrás: Home & House március 2022

Tervező: kaptár építészet

Kék számlálók

Váratlan árnyalatok az ibolya, a korall, valamint a smaragd környezetbarát, a számlálókon, feltűnő blues vezetésével. A félelmetes palaból a kobaltban a márvány vegatorodáig fejeződik be, a kék kék színnel és varázsa, valamint ellentétes a polírozott felületekkel, valamint a hardverrel.

Termékek: ír tavaszi márvány, kérésre árazás.

Leave A Comment