Uncategorized
odciq  

Világos fehér Miami Condo

Körülbelül ebben az időben, hirtelen észrevettem, hogy istenem, ez sötét. A csupasz fák, valamint a hőmérséklet nem zavar, de amikor a nap 4: 30 -kor eltűnik, akkor eltalál, hogy hosszú, sötét télen vagyunk. Tehát, mivel a napforduló még több mint egy hónap távolságra van, a valódi ingatlanlistákra vágytam a napfény javításához. Ez a miami lakás a tiszta, trópusi, fényekkel töltött területek keveréke, valamint a nagyvárosi csillogás visszafogott slágerei miatt figyelte a figyelmemet. Amellett, hogy mindössze 1,5 millió dollárral, a „valószínűtlen” álmok birodalmában van, ám ebben az életben nem lehetetlen ”fantáziák. Lássuk.

A 3 hálószobás, 3 fürdőszobás rendszer a 19. emeleten található, valamint gyönyörű kilátás nyílik a vízre, valamint egy közeli parkra. A várost a Miami Beach -szel összekötő autópálya nem olyan szép ezen a képen, ám elképzeltem, hogy a Causeway és a Skyline túl meglehetősen meglehetősen meglehetősen meglehetősen, ha éjszaka megvilágít.

Ennek az alaprajznak a megítélésével az „új” konyhai területre megy, két előcsarnokkal a személyes liftről (figyelembe véve, hogy az épület 2013 elején befejeződött, bármi is újdonság új). A fényes fehér szekrények, valamint a rozsdamentes acélból készült készülékek simaak és visszafogottak, így a szoba egyetlen kényeztetése – amely gyönyörűen vénú vízesés Calacatta márvány -sziget – sokkal gyönyörűbb.

A fehér falak, a malommunka, valamint a padlók, valamint a lucite székek lehetővé teszik, hogy a napfény a konyhában és az étkezőben ugráljon. A lakótér balra fekszik, a padlótól a mennyezetig a végén, valamint a túlmutató terasz. A fényes fehérek nagyszerű ajánlatai hidegnek érezhetik magukat, ám itt egy ipari-elegáns asztal, valamint a fémes vázák melegen és meghívóvá teszik a hangulatot.

A három hálószoba mindegyikének megvan a saját fürdője, valamint a bőséges szekrény, valamint a három közül kettőnek két különálló erkélyre lép. A harmadik hálószoba jelenleg irodaként van felszerelve, pontosan ugyanolyan nyugodt, monokróm palettában. Áthelyezem azt az íróasztalot, hogy foglalkozzon az ablakkal, még akkor is, ha a kilátás az épület ezen oldalán található.

Az elsődleges hálószoba faágyával, arany akcentussal, valamint a Wiry Chandelier-rel ragaszkodik a White-Warmth ötlethez. Itt a fürdőszobai fürdő valóban saját kész, ez a csillogó fal a legjobban az üveg által zárt zuhany, valamint a dupla hiúság látható a szoba hátulján. Szeretem azt a fogalmat, hogy a nap megtekintése az óceán felett növekszik a zuhanyból; Kevésbé vonzó az ágyban való pihenés, valamint a néhány méternyire fekvő fogak meghallgatásának koncepciója.

Mit gondolsz? Elégeti -e ez a ház a napsütés iránti vágyát?

Fotó kreditek: 1–5. Douglas Elliman valódi birtok

Leave A Comment