Household
odciq  

Petporte Smartflap – A Microchip Feline Flap értékelése

Automatizált ház látogató, valamint Ant Skelton közreműködője intrika mese, mint például az automatizálás, mivel egy mikrochip által vezérelt kedvtelésből tartott állatok számára hozzáférést szerez a rendszerhez. Ellenőrizve a CCTV vidámságát, mivel a regionális vadon élő népesség megszakításának kísérletei, valamint a bemeneti kísérletek is megsemmisülnek, amikor és mindenki számára…

[Frissítés] Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a SureFlap mikrochip macskaflapjának értékelését is.

Ant Skelton benyújtása: Néhány hónappal ezelőtt visszatértem a házat, hogy köszöntsék azt, amit csak a legkívánatosabb aromának lehet nevezni. Egy heves macskás funk áthatolt a helyiségekre, és gyakorlatilag egy teljes üveg febreeze -t vett igénybe, hogy kiborítsa. Háztartási macskánkat kiterjedt keresztvizsgálatnak vetették alá, bár tiltakoztak ártatlanságával. Meg kellett foglalkoznom azzal az igazsággal, hogy az alapvető Staywell-i catflap által kínált kevés biztonságot egy vagy több szomszédos Toms veszélyeztette.

Mint minden típusú igazi automatizált házolvasó, az első felháborító ösztönöm az volt, hogy a zsűri-rig-hez a fészerhez mutattam valamiféle halálkereskedelmi automatát, amelyet a regionális macskapopuláció még soha nem látott. Megígértem, hogy a rosszindulatú moggy azon a napon fogják eldönteni, hogy a mancsot a küszöbön állította. Szerencsére a bölcsebb fejek uralkodtak, és én is intelligencia-összegyűjtéssel kellett viselnem magam, így a meglehetősen kiváló Y-CAM fekete CCTV kamerát sietve nyomatékkal nyomást gyakoroltak a megfigyelési feladatokra. Eleinte nem az összes haverom, valamint a háztartás vette ezt teljesen komolyan, de kitartottam.

Végül jutalmazzák a cselekvés során a félrevezető felvételek eltávolításával

Most az ellenségemnek volt arca! Egy óriási bruish egy fekete és fehér tomból, és jön, és megy, ahogy tetszik, büntetlenséggel permetez, és segíti magát a macska kekszünkben. Ezt a célt „rossz cica” -nak neveztem ki. Ebben a szakaszban jól voltam a nagy vizuális macska diszkriminációs algoritmus útján, azonban nem bíztam benne, hogy elősegíti az ipari hardvereket, amelyekre gondoltam, hogy ne luxus legyen a saját barátságos puncánkra való figyelme. Az ilyen típusú következmények enyhén népszerűtlenné tehetnek.

Kényszerítettem, hogy megszakítsam a machinációimat egy nyaralással, ám a kamerát összekapcsolva hagytam, és vallásosan ellenőriztem a szokásos típusú egy-of-of-of-of-AH-no-it-back-gprs-t Webes kapcsolatok.

Lassan, mint egy rossz spektrumcsomagoló képernyő, egy új játékos lépett be az arénába. Ezt az ellenfél „A gyömbér téves” -t jelöltem meg. Megértem, hogy úgy tűnik, mint valamiféle kísérteties lézerszemű macskás megjelenés, az YCAM infravörös LED-ek akkumulátorának szigorú pillantása alatt, bármennyire bízz bennem, ő gyömbér. Láttam, hogy lóg, és remekül néz ki.

A nyaralásból való visszatérésünk után bejelentettem, hogy vásároljak egy számszeríjat az eBay -ről, és telepítsek egy sor éjszakai vigil sorozatot, amely a biztonsági felvételeim időkód -információjával fegyveres, azonban ezt a megközelítést magasabb szinten vétózták. Arra gondoltam, hogy a rossz macskás serpenyőnk terrorizálódott a saját házában, a Whiskas -ropogásait a Yowling hordák között osztották. Elmagyarázták, hogy valószínűbb, hogy ő volt a vadon kiemelkedő, teljes mértékben ellátott macska orgia húrjának háziasszonya, ám ez a helyzet.

Kutattam az interneten egy humánus megoldást, valamint azt találtam, hogy nagyjából két macskabear -tábor fér hozzá a vezérlési technológiához: az olcsó és örömteli tartományban, ahol a macskának valamilyen token kell viselnie a gallérját, legyen az mágneses, legyen az vagy infravörös, vagy a sokkal költségesebb fajta, amely magában a macska beolvasása egy almás mikrochipet. Miután tapasztalatom volt, hogy megpróbálta a macskát néhány óránál hosszabb ideig viselni, úgy döntöttem, hogy ez nem igazán lehetőség. A mikrochip Catflap világban alapvetően két versenyző van: a Petporte Smartflap, ahogyan az itt értékelt, valamint a Sureflap.

Meglepő módon úgy tűnik, hogy fantasztikus rivalizálás ajánlata van az interneten a kettő között. A másolás, valamint a szellemi lakossági vagy kereskedelmi ingatlanlopások vádjai, valamint a két tábor hangos támogatói fantasztikus hosszúságúak, hogy az ellenzéket megsemmisítsék. Vannak még YouTube -videók is, én nem. Regionális állatorvosunk azt tanácsolta, hogy korábban előmozdították a Sureflapot, ám az eredmények elégedetlenek voltak, és megváltoztatták a hűségüket a Petporte iránt, tehát erre törekedtem. A kísérteties ígéret: „Hamarosan – számítógépes felület!” Bezárta az ajánlatot nekem.

A Petporte lapos csomagolással jár, és szükség van az öngyűjtés módjára. Fehér vagy gúnyos fa kivitelben kínálják. Megbízhatóan értesítettem, hogy van egy „korlátozott kiadású” fekete verzió, amelyet feltehetően rendkívül keresnek az elektromos macskák gyűjtői. A Petporte megfelelő egy fa vagy mázas ajtóba való felszereléshez, valamint egy NU belső kiterjesztési alagútjával.A centiméter szélessége a vastagabb ajtók számára, azonban nem követeltem meg. További hosszabbító alagútszakaszok megvásárolhatók, ha faljal be akarja állítani.

A Pet Porte beilleszkedik a korábbi Staywell Cat-Flap által használt megnyitáshoz, amely hasznos, mivel azt kellett volna, hogy kifejezetten egy regionális üvegező cég készítette. Petporte azt tanácsolja, hogy a telepítés előtt állítsa össze a Catflap -ot a padon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ellenőrizheti, hogy a vevő észreveszi -e a macskájának mikrochipjét. Ez magában foglalja egy vicces Tesco-Checkout stílusú rigmarole-t, amelyhez a macska nem fog kedvesen, ám végül be lesz programozva. A Petporte biztosítás azt állítja, hogy felismerik a kortárs mikrochipek túlnyomó többségét, valamint egy mikrochip-ellenőrzőt is tartalmaznak. A weboldal a kockázatmentes oldalon, az átfogó GYIK-vel együtt. Még nem fordultam a támogatási szolgáltatásukhoz, azonban állítólag kiváló. Mellesleg, a Petporte akár 31 macskát is felismer, ezért még a legkeményebb macska rajongót is ellátja.

A Petporte csavar két szakasza, a szárny kinyitásával néhány jelentős szállított csavar felhasználásával. A külső szakasz magának a szárnyra merőleges „tornác”, amely magában foglalja a hatalmas tekercset, amely a mikrochip észlelését végzi. A tekercsből származó kábel némi hegeredést igényel a burkolattal, valamint az elsődleges áramköri laphoz való csatlakoztatást, bár ez nem különösebben megterhelő. Amint a képről látható, a Petporte szintén hosszú távú hálózati energiát igényel a fali-wart adapterén keresztül. Nagylelkű néhány méteres kábelt kap, azonban ha ez nem megfelelő, akkor 5 méteres hosszabbító kábelt kínál Önnek. Szerencsére az ajtó, amelybe az enyémet telepítik, nem használják át átjáróként, valamint a közelben lévő hálózati teljesítmény, azonban ez problémát jelenthet, ha az ajtót gyakran használják. A lehető legjobban a kábel biztonságosan futtatása egy csuklópánt felett. Az elektromos csatlakozó szorosan csatlakozik az áramköri laphoz a műanyag ház belsejében, és különféle műanyag csatornákon keresztül vezetik az alján egy kis nyílásig, ami azt jelenti, hogy nincs lehetőség arra, hogy a kíváncsi mancsok szándékosan leválasztják.

Ez az új Petporte modell, az elődjével ellentétben, szintén magában foglalja az akkumulátor biztonsági mentési lehetőségét. Beállíthat egy 9 voltos akkumulátort annak biztosítása érdekében, hogy a macskát nem zárják ki vészhelyzetben, bár a fejlettebb funkciók közül néhányat nem kínálnak ebben az üzemmódban. A Petporte minimalista két gombos / két LED -es interfésze van, amely a sok tíz egyedi konfigurálható választáshoz kapcsolódik, és kihívásokkal teli rituáléhoz vezet, hogy a gombok különböző hosszúságúak legyenek, és megfejtsék a különböző villogó LED -mintákat a kívánt eredmények eléréséhez – Ez elsősorban egyszeri ügy, ugyanakkor úgy tűnik, hogy az ilyen UI-k endemikusnak tűnnek a fogyasztói elektronika számára, így tisztességtelen a Petporte kiszámítása. Csak ne veszítse el a kézikönyvet.

A Petporte -t ​​a legalapvetőbb szelektív belépési módban használjuk, bár más választások is rendelkezésre állnak. Programozhatja annak biztosítása érdekében, hogy ez lehetővé teszi a macska számára, hogy csak nappali órákban távozzon, és éjszaka tartja a Kitty házat. A fényszint programozható. Hasonlóképpen beállíthatja azt „állatorvos módra”, amely lehetővé teszi a macska behelyezését, de nem ismét. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezze a macska üldözésének élményét, valamint az ágy alól való horgászatát előkészítően az állatorvoshoz forduljon, anélkül, hogy a macska elrontotta volna a fantasztikus szabadtéri csavart.

A tipikus hálózati működés során a Petporte folyamatosan szkennel, mind a macskájának mikrochipjére, mind a környezeti fényszint meghatározására. Akkumulátor biztonsági mentési módban úgy dönt, hogy ezt nem teszi meg. Az éjszakai üzemmód nem érhető el, és ötletesen csak a mikrochip vizsgálatát vizsgálja meg, amikor a macska a szárnyhoz nyomja, hogy mikroszkópot indítson. Nincs olyan jelző, hogy pontosan mennyi ideig működik a szárny csak az akkumulátoron. A reteszelő mechanizmusok, valamint az őket vezettek mágnesszelepek viszonylag jelentősek, ami számomra nagyszerű hír, mivel a szegény cica egy kicsit zümmögő.

A telepítési folyamat egyik eleme, amelyet a kézikönyvben nem tárgyalunk, az a különféle macska pszichológia trauma, amelyet az egész rendszer beágyazása előtt kínál. Büszkén demonstráltam az új beállítást a macska serpenyőnkbe, és arra számítottam, hogy szeretetteljes hála és örömmel kitör, bár horrorral és gyanúval is üdvözölte, valamint hogy ennek nincs. Néhányszor manuálisan pattogottuk vele, azonban ez nem igazán segített. Végül arra kényszerültünk, hogy meglehetősen hidegszívűek legyünk az ügyben, és egy patthelyzetben véget ért a macska egyik oldalán, valamint a vacsora meglehetősen láthatóan a másik oldalán. Az éhség nyert, valamint néhány nap múlva a FelelIne nem volt hajlandó szellőztetni a szárnymal, mintha soha nem volt probléma. Ha egy érvényes macskát hatékonyan észlelnek, akkor egyértelmű zaj van mind a mágnesszelep, mind pedig azt a sípolással, amelyet a Petporte bocsát ki, azonban úgy tűnik, hogy ez nem dobja el a serpenyőt.

A puding bizonyítéka természetesen az étkezésben van. Miután telepítettem a Petporte -t, elhagytam a YCAM -ot a helyszínen, hogy átvizsgáljam a teljesítményét. Bezárást akartam. Igazságot akartam. Nem sokkal később az eredmények voltak:

Nézz rá! Hiábavalóan elrontotta a mancsát. Az arcodon, szegény cica! Ő sem az egyetlen, aki nem talál egy növényt:

Ez a bal oldali gyömbér félrevezető, valamint néhány új interloper, amelynek lárva szándékait lelőtték, mielőtt még elindulhatott volna. Nyilvánvalóan megkerülte a szó, hogy otthonunk lágy célpont. Nem több!

Összefoglalva: a Petporte költséges megoldás, bár jól elkészített és rendkívül hatékony. Kiderül, hogy a Mooted Computer interfész az írás idejétől kezdve általános vapourware, ám ezeknek a szőrös bitekről készített képek felháborodva nyomtak a hiába, hogy megpróbálják megszerezni a bejegyzés megszerzését. Ezt a csatát azonban megnyerhetik, azonban a háború messze nem ért véget. Nem tudott beszerezni a belépést, hogy a szőnyegeinknek nagyszerű legyen, ha vége, a szegény cica inkább a petport külső vizelését vette át. A szíve azonban nem tűnik benne. Azt hiszem, megérti, hogy megverték.

Mikrochip macska szárny petport bölcs szárny

(1238)

£ 92.27

Vásároljon az Amazon -on

Petsafe mikrochip aktivált macskaflap, exkluzív …

(5273)

£ 66,95

Vásároljon az Amazon -on

Eladás

Biztos, hogy a macskaflap mikrochip azonosítással, …

(10957)

£ 70.00

Vásároljon az Amazon -on

Elérhető az Amazon -tól: petporte.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave A Comment