Household
odciq  

Hogyan kell raktározni a bárkocsi

Tervező szerkesztő Lauren Petroff megosztja a jól felszerelt és divatos otthoni bár alapvető elemeit.
Szilárdan hiszek abban, hogy a szórakozásra való felkészülés mindig megtérül, különösen az ünnepi szezon szívében, amikor a partik, az alkalmi összejövetelek és a meglepetéscsökkenések a norma. És mi lenne jobb módja a vendégek fogadására, mint egy ünnepi koktélnál? Akár szeretné megtartani, vagy kipróbálhatja a legfrissebb trendeket, itt van néhány alapvető elem, amelyre szükség van egy funkcionális és jó megjelenésű otthoni bár létrehozásához ebben a szezonban. (Ne felejtse el, ha az időt fektet be egy fantasztikus felépítés összeállítására, akkor egész évben örömmel fogja élvezni-átgondolt ajándékot magadnak!)

A félelmetes otthoni bár létrehozásának első lépése az, hogy úgy gondolja, mint egy jól kurált matrica: meg kell találnia az ideális felületet, hogy az összes alapvető eszközt szervezett és vizuálisan kellemes módon rögzítse. Az egyik népszerű lehetőség a lenyűgöző bárkocsi kiválasztása – egy különálló hely a keveréshez, amelyet könnyen beállítható a megélhető vagy étkezőben. Ennek alternatívája egy teljes konzol vagy oldalsó fedélzet átalakítása italállomássá.

Fotós: 1. Chris Tubbs (balra), 2. Angus Fergusson

Forrás: 1. Ház és otthon 2014. október (balra), 2. Ház és otthon 2010. december

Tervező: 1. Colette van den Thillart (balra)

Miután kiválasztotta a felületét, kezdje el gondolkodni a hajók kiszolgálásáról. Hasznos, ha a dekantálók, a kancsók és a lyukasztó tálak kombinációja van a kéznél, hogy különféle koktél alkatrészeket tárolhassanak, és ezek gyönyörűen néznek ki.

Termékek: 1. Ovális dekanter láda és hordó; 2. Keressen vörösbor kocsi kocsi ládát & hordó; 3. Sittning Carafe ikea; 4. Lyukasztó tál CB2

Egy jó koktél még jobb ízű, ha egy lenyűgöző üvegből kortyolgatnak! Hely engedélyező hely, Csoportos csoportos csoportok gyűjteménye, kupéja és fuvola a többi sáv elemével.

Termékek: 1. Georgette szemüveg Anthropologie; 2. Jasper koktélüveg láda és hordó; 3. CB2 fémes bárwara; 4. Hallgassa meg a fuvola antropológiát

Azt is javaslom, hogy állítson be néhány divatos bár eszközt. A keverés és a teremtés folyamata mind a szórakozás része, és a vendégek értékelik a koktélba tett kis extra gondolkodást és erőfeszítést. A könnyű és a professzionális szintű eszközöktől különféle eszközökkel játszani lehet.

Termékek: 1. A Vinturi pincér vörösbor-nyitója, Williams-Sonoma; 2. Futagami sárgaréz palacknyitók Mjolk; 3. Ice Cube tálca nyugati Elm; 4. Vintage Hotel Bar szerszámkészlet, helyreállítási hardver

Egy másik érdekes tonik, keserű és szirup tartománya egy másik dolog, amely megemeli a beállítást. Apotecary-esque palackjaik vizuális érdeklődést mutatnak, míg megkülönböztetett ízeik arra törekszenek, hogy a vendégeket teljesen megszabadítsák az azonos régi G & T-től. (Soha nem kísérletezett a keserűvel korábban? Próbáld ki nekik. Csak ezeknek a rendkívül koncentrált természetes kivonatoknak a fröccsenése általában csak a koktél fűszerezéséhez szükséges!)

Termékek: 1. Angostura keserű BYOB; 2. Dillon narancssárga keserűje; 3. Paychaud keserű byob

Leave A Comment