Uncategorized
odciq  

Videó: Az új Popp Flow Stop a Z-Wave elzárószelep a Wise Houses

A POPP bevezette a „Flow Stop” új Z-Wave gázt, valamint a víz leállítási vezérlőjét az európai piacon. Ha beépítik a ház automatizálási rendszerébe, és integrálva más érzékelőkkel, a rendszer valóban korlátozza a károsodást szivárgó fürdő, mosógépek stb. Esetén, ahelyett, hogy csak azt jelentené.

A POPP áramlási leállást teljesen biztosítják, beleértve a szelepvezérlést/motort, a tápegységet és a rögzítést. Egyszerűen összeállítható a meglévő gömb stop szelepen. Ezáltal az összes normál csőigény, beleértve a ½ ”-et, valamint a ¾ -t is. Míg az 5-10 perces hosszú felszerelés egyetlen csövét sem kell leszerelni, vagy a vizet le kell üríteni. Az áramlási megállót egy motor hajtja, és mechanikusan bezárja a gömbszelepet. Annak ellenére, hogy a motornak csak 12 voltra van szüksége (1A), nagy nyomatékon kívül erőteljes teljesítményű, amely mindössze 10 másodperc alatt megbízhatóan bezárja a gömbszelepet. Hasonlóképpen, a szelep kézikönyve bezárása lehetséges az áramkimaradás helyzetében – a tartáskibocsátási csapágynak köszönhetően.

A Popp Flow Stop -ot most körülbelül 110 fontért kínálják.

popp.eu: több Z-hullámú bölcs ház technikája

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mail útján, közvetlenül a postaládájához.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment