Uncategorized
odciq  

A szekrény újrafedezése

Gyors, gazdaságos módszer a keltezett konyhaszekrények felújításához.

Kérdés: Kezdek gondolkodni a konyhánk frissítéséről. Rengeteg szekrényem van, de a szekrények a 80 -as évekből származnak – fehér laminátum, sok tölgyhúzóval és díszítéssel. Nemrég hallottam a kabinet újrafedezéséről, és ez egy gazdasági módszernek hangzik a konyha frissítésére. Meg tudnád mondani, hogy sokkal többet mondana róla, és hogy ez működne -e a fajta szekrényajtók számára?

– S.W., Langley, BC

A. A kabinet újrafedése gazdaságos módja annak, hogy a konyhájának átalakítását biztosítsa. A folyamat csak néhány napig tarthat a befejezéshez, és nem olyan rendetlen, mint a teljes konyhaszekrény -átalakítás.

Kezdje azzal, hogy meghatározza, hogy milyen típusú új kivitelben szeretne, majd vegye fel a kapcsolatot a kabinet újrafestésű szolgáltatásának otthoni becslésére (lehet, hogy nem léteznek ilyen társaságok Langley-ben, de Vancouvernek van egy párja a város sárga oldalain).

A folyamat magában foglalja az összes régi ajtó és a fiókos front eltávolítását. A meglévő szekrények minden javítási munkáját ezután be kell fejezni. A szekrény kereteit, az ajtó- és fiókos frontokat újból megfordítják az Ön által választott új kivitelben, és az összes hardver, beleértve az új húzásokat és gombokat, telepítve van. Mivel a szekrények megtakarítása, fontolja meg a kiváló minőségű hardvereket, amelyek rugalmas kivitelben vannak.

Ez is jó alkalom arra, hogy megoldja a konyhájának szervezését, és olyan funkcionális hardvereket telepít, mint a csúszó vagy döntő tálcák, a fiókválasztók, a lusta susans, valamint a szekrény alatti feladatvilágítás.

Leave A Comment