Household
odciq  

Ez az új Ottawa Hotel Masters kortárs kanadai stílus

, amely a forgalmas byward piacon található, az Andaz Hotel -et a Toronto Mason Studio tervezte, amely a szállodát olyan gesztusokkal töltötte be, amelyek gazdag helyérzetet nyújtanak. A kanadai kézművesek együtt dolgoztak a Mason Studio -val a kulcselemeknél, például a Hollis + Morris előcsarnokának megvilágítását, amely hat különféle kanadai fát használ. A réz ismétlődő anyag, amelyet a parlamenti épületek háztetõi befolyásolnak.

És minden emeleten egyetlen tartomány vagy terület művészeinek munkáját képviseli, minden szintű saját identitását biztosítva. Összességében a természetes erdők, a kövek és a fémek integrálódnak egy nagyon kis kortárs esztétikához.

A lakosztályokban a tölgyfedők és a szürke filc fali burkolatok hangulatos jelenetet hoztak, míg az alacsony profilú bútorok nem blokkolják a képeslap kilátását. A még lenyűgözőbb táj érdekében fejlesszen ki, mint a 16. emeleti tetőtéri bár, a rézszellemek és látnivalók, és telepedjen le az egyik bankettbe, amely a pattogó kandallókat körülvevő.

Leave A Comment