Uncategorized
odciq  

Going Solar 1. rész – A 4 kW -os PV fajta telepítése az automatizált otthonban

, miután élvezte a fotovoltaikus napelemek árát az elmúlt néhány évben, és látva, hogy a horizonton fenyegető ösztönzők csökkennek, úgy döntöttünk, hogy döntöttünk arról, hogy úgy döntöttünk Húzza ki az aktiválást az automatizált otthon rendszerére.

3 helyi vállalat látogatásait tettünk egy 4 kW -os PV rendszerre. Ez a legnagyobb egyfázisú háztartási telepítés, amelyet jelenleg Észak -Írország hálózatához csatlakoztathat.

A társaságok közül kettő hasonló, körülbelül 5000 font értékű, míg a harmadik egy sokkal kifinomultabb rendszert idézett, amely mikro-inverterekkel majdnem kétszeres volt.

Elmentünk a napelemekkel, az egyik olyan társasággal, amely körülbelül 5 000 font körül volt, miután személyes ajánlást kapott egy baráttól, aki korábban használták őket.

Rendszerünk 14 x 285W Solarworld Mono Black Panel-ből és egy SMA Sunny Kid 3600TL-21 inverterből áll.

Miközben néhány panelt fel tudtunk volna szerelni a déli néző tetőfedésre az automatizált ház elején, nem tűntek volna jól, és rengeteg helyünk van, tehát a hátsó kertben egy földre szerelt rendszert választottunk.

A hátsó kerítésünk 25 fokkal körül mozog a legjobb délen, jelezve a párhuzamos fajta arcokat. Egy kissé nyugati szembesülő fajta általában jobb, mint egy keleten, mivel azt jelzi, hogy esténként továbbra is egy kicsit több energiát generál, amikor általában a legjobban használja. De nagyon kevés funkcionális különbséget kell tennie.

A napelemekből származó emberek fantasztikus munkát végeztek, telepítve a földtartót a kertbe, felállították a paneleket, eltemetik a zsinórokat, amelyek a Node Zero -ba futnak, és mindent összekapcsolnak az SMA inverterrel – mindegyik egy nap alatt.

Észak -Írországnak saját ösztönző rendszere (NIRO), mint az Egyesült Királyság többi része – Anglia és Wales (RO), Skócia (ROS). A ROCS kifizetések 20 évig folytatódnak, és a közgazdaságtanot a felülvizsgálati sorozat 2. részében fedezzük, de ezt mondom, ez egy különleges pillanat, amikor látja, hogy az elektromos energiamérő lassul, leáll, majd elkezdi visszamenni.

Most nézd meg az alábbi rendszer videóját, és ügyeljen arra, hogy a végéig élvezze az egész nap kötelező idő megszűnését.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Öko-méltó 100 watt 12v-

576 vélemények

135,99 £

Legyen az Amazon

2

Eco-méltó 100W napelemkészlet off-grid rendszer: 100W 12 V monokristályos napelem 20A-val …

354 vélemények

129,99 £

Legyen az Amazon

3

Napelemek készlet 100 watt 12 voltos monokristályos rácsrendszer otthonokhoz RV hajó + 20A 12V/24V LCD …

485 Vélemények

139,99 £

Legyen az Amazon

Olvassa el a Full Go Goon Solar sorozatot …

Menés napenergia2 – Költségek, ösztönzők és megtérülési idő

Megy a napenergia 3. rész – a Range Rover -ben kereskedtem egy Nissan levélért

Go Going Solar 4. rész – Az automatizált otthonban minden 24 órás elektromos készüléket megmérek

A napenergia 5. rész – PV rendszereink tényleges generációs adatai az első teljes év után

Go Go Solar 6. rész – A teljes első évi „üzemanyag” költségek a Nissan Leaf EV számára – 235 £

Napelemek Co ni: Solarworld: SMA

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave A Comment