Uncategorized
odciq  

A Herman Miller zászlóshajó áruház

egy 60 éves szünet után megnyílik a neves bútormárka, amelyet Herman Miller bevezet egy téglával és habarcs jelenlétével. A textil- és tárgyak üzletük 1967-ben bezárt, azonban novemberben a vállalkozás újraindította a Herman Miller márkájú kiskereskedelmi üzletet, hogy rögzítse a cég New York City zászlóshajóját a 251 Park Avenue South-nál, hogy az ügyfelek közel álljanak, és személyesek is legyenek, és személyesek is elismert terveikkel.

A 6000 négyzetméter. Az üzlet Manhattanben található, ahol az Union Square, a Gramercy, valamint a Flatiron találkozik. A reneszánsz-újjáélesztési épület a 70-es években George Nelson és üzlet házaként szolgált; Nelson 1945 -től 1972 -ig Herman Miller stílus igazgatója volt.

Az új üzlet moduláris padlótervét otthonként kell elrendezni, lakóhelyekkel, munkavégzéssel, étkezésre, szocializációval, valamint alvással, így az ügyfelek sokkal konkrétabb házvásárlási élményt kaphatnak, amely számos különféle kategóriát foglal magában. Az Eames -i nyelvet, valamint a nagyot a Danskinából származó szőnyegek, valamint a Breukelen Berber, a konyhai terület, valamint a Deborah Ehrlich asztali termékei kiegészítik, a párnák, valamint a Maharam táskái, Doug Johnston kiegészítői, Knotwork, Carl Aubock, valamint jól kút, valamint jól. Mint Helen Levi, valamint a Nelson Bubble lámpák, valamint a Noguchi, Wastberg és Michael Anastassiades megvilágításával.

A megkülönböztető bolti élményt egy másik Herman Miller partner, Charles Eames ihlette, aki kijelentette, hogy a tervező funkciója egy „nagyon jó, átgondolt házigazda”. Ez az étkező teljesen felszerelt oldalsó táblákkal, edényekkel, műalkotásokkal és gyertyatartókkal.

A képernyőn lévő kiegészítők, valamint a bútorkészlet keverik az áramot, valamint a szüreti Herman Miller stílusokat a hasonló termékek kiegészítő termékeinek, valamint a világ minden tájáról származó kézművesek kiegészítő termékeivel. A Bassamfellows Bolster szekciója a könnyedséget és az Airiness -t is előállítja, miközben továbbra is rögzíti a helyet, valamint az nem megfelelő szőnyegeket, valamint az online növényeket hozzáadja a matricák hitelességének jegyzetét.

Ebben a laza étkezési beállításban egy George Nelson buboréklámpák (amelyet az Egyesült Államok katonaságának alkalmazott módszeréből készítenek) az EAMES külső asztalán, valamint az öntött székeken lebegnek.

A Sam Hecht, valamint a Kim Colin drótváz -kanapéja egy acélhuzalból kialakított külső szerkezetet használ, valamint a felfüggesztési innovációt, amelyet Herman Miller az egészségügyi ágazat számára készített.

A tipikus munkanap sokkal hosszabb ideig lett, így az ergonómiai irodai szék funkciója még sokkal fontosabb lett. Számos Herman Miller neves irodai széke elfordult a munkaállomásból és a házirendbe. A kiemelkedő stílusok közé tartozik a csatornázott EAMES verzió (balra), az Aeron, a Curvy Mirra 2, valamint a Yves Béhar háló-visszaesése.

Ebben a gúnyos hálószobában egy George Nelson platformpad, valamint a vékony szélű ágy, a nád hátsó fedélzetével párosul egy hagyományos Eames öntött rétegelt lemez képernyőjével.

A párnák eklektikus gyűjteménye, az Eames Walnut székek, valamint a törzsi szőnyegek fókuszálnak a békés darabokból, például a Vincent Van Duysen Lounge kollekcióból származó Brabo dohányzóasztalból.

Leave A Comment