Household
odciq  

A Cinemar kiadja a New Guigraphix könyvtár

új lenyűgöző mintáit a Cinemar érintőképernyőjéhez.

„A 0014 Guigraphix könyvtár bevezetésével – a Cinemar folytatja régóta fennálló hagyományát, hogy előállítsa a legjobban megjelenő kezelő interfészeket.

Több mint 90 grafika szerepel ebben a könyvtárban. Sokan teljes mértékben kihasználják a Mainlobby képességét a grafikák színezésére. Tehát a grafikát a háttérhez illesztheti.

Ez a könyvtár tökéletes bók a Russound, a HomeSer, a HAL és az ELK-M1 felhasználók számára. A könyvtár átnézésével különféle gombokat, csúszkákat, mérőket, elemeket, szegélyeket és még egy animált radarképernyőt talál a mozgásérzékelő szimulálására. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az animált mennyezeti ventilátort is!

Mindent megtesz, amire szüksége van a világítás, a termosztát, a biztonság létrehozásához, a jelenetek kezeléséhez és még sok máshoz. A 0014 könyvtár minden mainlobby felhasználó számára kötelező. És grafikánként kevesebb, mint egy dollár (USA) lopás.

Bónuszként a 0014 könyvtár a következőket is tartalmazza:

Több mint 90 grafika

8 új háttérbőr

Több mint 40 előrejelzett és összekapcsolt jelenet

További információ: www.cinemarsolutions.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment