Uncategorized
odciq  

DIY: Díszített ajtó díszlécek

Assistant Design szerkesztő Jennifer Koper Frissítik a Bifold ajtókat hab mennyezeti medálokkal és díszítéssel.

A párizsi apartmanok ismertek lenyűgöző, díszes díszléikről. Miközben nem élek a Lights City -ben, azon gondolkodtam, vajon meg tudom -e készíteni a megjelenést egy egyszerű, kétszeres szekrényajtókon, ha hab mennyezeti medál, panel díszlécek és néhány réteg festékek felhasználásával. Ennek a projektnek nagy hatása van, minimális költségekkel és elkötelezettséggel, tehát a legjobb a bérlők számára is!

Szüksége lesz kétszeres ajtókra, panelrekeszekre, fa ajtógombokra, gérfiadobozra, kézimunka, mérőszalagra, festékre és alapozóra, ecsettel és hengerre, hab mennyezeti medálokra, építőipari ragasztó- és csiszolópapírra.

A bifold ajtók különböző magasságokban és szélességben kaphatók, tehát mérje meg az ajtó kinyitását, mielőtt bármilyen ajtót kapna. Jelölje meg, hová mennek a gombok minden ajtón – a padlótól 36 ″ a norma. Most jelölje meg, hogy a panel öntése hova megy az ajtókon (az enyém az összes széltől 2 1–2 ″ -re volt beillesztve), elegendő hely az érmék központjában. Festni fogod ezekre a jelekre, de ezek segítenek mérni a díszléceket a következő lépéshez. Fúrjon be egy lyukat a gombra minden ajtón.

Kaphat panelrekeszeket különféle vastagságokban (az enyém 3–4 ″ volt). Mérje meg a díszléceket, és kézifűrészt használja a sarkokat (vágja le őket 45 ° -os szögben), majd enyhén csiszolja meg a durva széleket. (A gérfiadoboz értékes e szögek vágásához.) Azt akarja, hogy a díszlécek tompa szélei befelé nézzenek az ajtóin.

Frissítse az ajtókat, mielőtt rögzítené a díszléceket, hogy a sima kivitelhez görgőt használhasson. Ezután festse ki a díszléceket kefével. Festje meg a medálokat és az ajtógombokat (mielőtt rögzítené őket) egy ecset segítségével. Annak ellenére, hogy sok medál és bifold ajtó fehér vagy befejezetlen, mielőtt festeni vagy használni kell egy darabot festékkel és alapozóval, és egyenletes befejezés érdekében 2 réteget kell használnia.

Miután az összes festék megszáradt, fektesse le az ajtóit. Használjon mérőszalagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a burkolat panelei az ajtók középpontjában állnak -e. Csatlakoztassa a burkolatot és az érméket építőipari ragasztóval (szeretem a LePage -t, nem sokkal több körmét). Csavarja be a gombokat az ajtókba hosszú csavarokkal (az enyém 2 1–2 ″ volt). Hagyja, hogy a ragasztó egy éjszakán át száradjon. Tegye le az ajtókat, és élvezze!

Leave A Comment