Uncategorized
odciq  

Az Egyesült Királyság Company célja, hogy automatizálja az életét

. Az Egyesült Királyságnak új otthoni automatizálási etailerje van…

„Berkshire, Egyesült Királyság – 2006. február 3 -án – az Egyesült Királyság Automation – azzal a céllal, hogy megpróbálják hazahozni a tömegeket a tömegekbe, az Egyesült Királyság Automation feltárta az internetes otthoni automatizálási üzlet bevezetését.

„Arra törekszünk, hogy megpróbáljunk egy kicsit másképp” – magyarázza Craig Atkins partner. „Noha vannak olyan nagy webhelyek, amelyek otthoni automatizálást szolgálnak az Egyesült Királyságban, úgy tűnik, hogy nagy termékkatalógusuk van, amelyekről vagy nem raktároznak, vagy nem tudnak sokat. Tervünk az, hogy különféle alapvető termékeket kínáljunk olyan hasznos otthoni automatizálási területeken, mint a készülékek és a megvilágítás vezérlése, a multi -tér audio, a kapu és az ajtó automatizálása, valamint az otthoni biztonság…

A számítástechnika és az elektronika hátterével mindazt jól megérti a hasonló webhelyeket sújtó hibarabokat.

“Mindig trükkös feladat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elegendő információt kínál -e a technikailag gondolkodó emberek számára, anélkül, hogy elkezdené a kezdőket.”

Kijelenti. “Megpróbáljuk megtartani webhelyünket egyszerűen navigálni, és háttércikkeket szolgáltatunk az érintett technológiákról, amellett, hogy a megoldásunkat közzétesszük a közös vevői aggodalmakra, azzal a reménytel, hogy segíthetnek mások munkaköri tervezésében.”

Közel 150 terméket kínálnak olyan fajtákból, mint a Clipsal C-Bus, a Clipsal Ulti, az X10, az Opus Multiroom, a VideoSwitch és a Slim Devices, az Egyesült Királyság automatizálási hajója Európába, és teljesen ingyenes kézbesítést kínálnak az Egyesült Királyság szárazföldi címeinek nyújtott 200 font feletti megrendeléseknél.
Az automatizáláshoz lépjen a www.uk-automation.co.uk oldalra ”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment