Household
odciq  

Néhány alapvető módszer az elektromos munkákra vonatkozó pénzmegtakarításhoz

Ok, tehát nemrégiben végeztünk néhány munkát. Nem, nem a borjú implantátumok, bár közel vagy …

Mi lenne az implantátumok? Hasonlóképpen süllyesztett világításként értik meg. Amellett, hogy egy medál befecskendezésére mentünk, amíg rajta voltunk (amikor Rómában…). Valójában a nagy lövés sokkal többet mutat be a káoszból, amely csak azért volt, hogy a hely felkészüljön a közeljére (kiküszöböltük Karl felét a szekcióval, és a szőnyegen átgördítettük, valamint a szőnyegre gördítettük, és lefedtük a padló csökkentse a ruhákat minden munkaterület alatt).

Preferált videóink

El tudod hinni, hogy jól vagyunk a harmadik évben itt, és még soha nem voltunk felső lámpák a lakóhelyen (kivéve egy kis fényt, amelyet a sarokban lévő központ leadására használtak). Amellett, hogy míg a hangulatú lámpákat szeretjük, a felső lámpák praktikusak lehetnek, ha sokkal több megvilágításra van szükség (például annak felfedezéséhez, hogy a Rogue Doll cipőnek, amelyre Clara -nak szüksége van a RightThiscond!). Általában van egy oka annak, hogy a Candice Olson az egész világos dolgot bajnoki (néhány süllyesztett lámpa + medál + néhány asztali lámpa vagy padlólámpa úgy tűnik, hogy csodálatos helyszíne, gyakran egy vagy két dobott ütéssel.

És figyelembe véve, hogy felhasználtuk, hogy két nagy rajongóval rendelkezzünk a feje fölött – lámpák nélkül, csak hatalmas, hulking Brown rajongók, akiket soha nem használtunk (az otthoni rész hűvösebb, valamint nagyszerű csúszkákkal rendelkezik a szellő számára) – mi, mi, mi A mennyezetben két lámpatest doboz volt, hogy becsapódjon a süllyesztett lámpákhoz.

És varázslatosan, egy egér tekercsével készek. valamint dicsőséges.

Azt hittük, hogy elágazzunk tőlük, és még sokkal többet hozzáadunk (négy? Hat? Nyolc?), Ugyanakkor úgy döntöttünk, hogy figyelembe véve, hogy csak a két lámpatest doboz létezett, egyelőre kettővel online lennénk online. A mennyezet svájci-cheesingje, valamint sokkal több anyag megszerzése. Annak megértése, hogy mindig sokkal többet tudunk hozzáadni, amikor ezek a csecsemők be vannak vezetve, szép.

Amikor annak biztosítása volt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a süllyesztett fénykonverziók biztonságosan megtörténtek, felvettük a preferált regionális villanyszerelőnket (a neve Sean, valamint az S. J. Ryan Electric -t vezeti, akikre a Reno konyhai területe során rámutattunk).

A lakóterületen a lakóterületen a lakóháborok kissé ijesztőek voltak (egyáltalán nem annyira, mint a kód), amelyet önmagában kínálhatunk, valamint a szakemberek számát, hogy egy szakembert számoljunk olyan dolgokra, amelyek képesek Az otthoni házad mindig szép. Ugyanakkor, mint sok DIYer, eksztatikus voltunk, hogy foglalkozzunk azzal, ami a készségünkön belül volt (mert megfizethetőek vagyunk ilyenek). Amely jelezte, hogy örömmel fogadjuk el a medál fényét az asztal fölé az ablakon, csak amint Sean emberei középpontjában a lámpatest dobozt kapták meg (ez körülbelül egy lábú, ugyanúgy balról balra volt, így a régi medál készítette az ablakot Úgy néz ki, hogy igazán csodálatos).

Időnként magunk is léphetünk a szerelvénydobozokból, mint például itt a zuhanyzóban …

… Ebben a helyzetben azonban a kábelben nem volt semmiféle laza, hogy magunk is léphessünk, valamint nagyszerű ajánlatok voltak más vezetékekről, amelyek a dobozba ment Kód, és lépjen át őket, amíg rajta voltak.

Nagyon sok olyan, mint hogy pontosan hogyan béreltünk fel egy vállalkozót, hogy segítsünk nekünk a falon való kinyitásnak a konyha és az étkező között, valamint az összes gipszkarton/díszítés/befejezés, hogy megtakarítsuk a zsákmányt. Ebben a helyzetben megragadtuk az ol ‘botot, valamint a medál telepítését, valamint a mennyezeti lyukat javítottuk. Tekintettel arra, hogy sok villanyszerelő óránként díjat fizet, annál sokkal többet csinálsz, annál sokkal többet megtakaríthat.

Ó, és szintén pénzt takaríthat meg, ha előkészíti a helyet, mielőtt bármely egyén megjelenik. Ehhez a bit élményhez mi:

mozgatta a kanapét

visszahúzta a szőnyeget

Tegye le a csökkentő ruhákat

jelölte meg a mennyezetet, ahová a dolgokra vágytunk

Ez az utolsó golyó egy biggie. Mérés annak biztosítása érdekében, hogy a medál középpontjában áll -e, és egy X -et jelölünk a mennyezeten -Térjen ki az ajtón, figyelembe véve, hogy az ő idején vannak).

És miután távoztak, mi:

lógott a medál fényében

javította azt a lyukat a mennyezeten a hátsó ablak közelében

elkapta a lélegzetünket

Tegye vissza a helyet

És akkor úgy tűnt, hogy így…

A programból A gigantikus ablak sokkal nem észlelhetőbbé teszi a meglehetősen medálunkat, mint személyesen (ropogós és egyszerűen látható a valódi életben), bár a nulla fölötti lámpákról két süllyesztett lámpára, valamint egy medálra megy Az asztal felett ilyen figyelemre méltó változás. Ennek oka van, hogy ezek az emberek azt állítják, hogy „a jó megvilágítás űrváltó”.

Amikor ez az egész hurára vonatkozikE Patching Shebang, van néhány ötletünk az Ön számára …

Lyuk Patching Idea Numero Uno: Ezeket a bit lyuk-ragadozó illesztést használjuk a House Depot-tól a DAP Crackshot Spackle-vel együtt (egy spackle késsel alkalmazva) egy nagyszerű gyors lefedéshez.

Lyuk javítás ötlete numero dos: Ne állj meg egy spackle-munkamenetnél, mindig megpróbálok 2-3 vékony alkalmazást készíteni, így elkapok minden olyan hibát, amelyet először hiányozhat (minden egyes spackling-keserű vagy éppen csiszolhat. Építse tovább, valamint a homokot, ha biztos benne, hogy minden alacsony pontja van kitöltve). Megjegyzés: Ennek a folyamatnak sokat láthat a videóban, ha ez segít.

Lyukas javítás ötlet Numero Tres: Hallottam, hogy a mágikus radírok nagyon hasznosak voltak, ha nem akartál olyan sok port felkeverni, mint a csiszolás, tehát a spackmám szárítása után kipróbáltam. Ahogyan azt kell mondanom, rázta meg. Néhány szelíd visszaszorítás, valamint a száraz spack-hez viszonyítva, az egyetlen, a nedves mágikus radírommal, a legmagasabb pontokat, és sokkal kevesebb rendetlenséget tettek, bár azt hiszem, hogy a siker szempontjából döntő jelentőségű volt az, hogy ez az volt Nem domborítom a spackmemet (csak megpróbálom öblíteni, miközben lefedjük az alacsony pontokat, így nagyon kevés csiszolásra van szükség).

Lyukas javítási ötlet Numero Quatro: Ha ideje festeni a simított Spackle -en, győződjön meg arról, hogy teljesen sima (gipszkarton vagy spacklemez hibákat nem fedeznek a festék, akkor azokat hangsúlyozzák). Hasonlóképpen azt akarja, hogy a festéket kb. 12 ″ -en túl el akarja tollasítani a spacka területén, csak így nem egyértelmű festékfolt a mennyezeten (két vékony, valamint még hosszú, hosszú tollos, tiszta lökésű kabátok is működnek nekem).

Ami a választott medált illeti, szem előtt tarthatja a bitvilágítási kollekciónkból (rámutattunk arra, hogy három dolgot vásároltunk abban a régi utáni után-, amelyek közül kettő még mindig le kellett lógnunk). Figyelemre méltó volt, hogy végül felvegye ezt a csecsemőt – különös tekintettel arra, hogy most már teljesen az asztalra és az ablak előtt áll.

Tetszik, hogy a kábel és a lombkorona éles fehér színű. Majdnem úgy tűnik, mintha egy hatalmas ol ‘Sun az égen lebeg.

És ami a harmadik dolgot illeti, amelyet a kollekciónkból szereztünk, az élénk árnyalat felfedezte a házat a bitkárpulton. Amelyet szintén Burger kezelőasztalának tekintünk, figyelembe véve, hogy ezek a két funkció.

Sokkal több olyan színeket ad hozzá, amelyeket a környezetbarát, valamint az asztalon lévő kék lámpákban lát, valamint az árnyékban lévő formák úgy tűnik, hogy a tükör alakjaiba, valamint a lámpák kivágásaiba vannak kötve – Nagyszerű párja a körülötte lévő semleges lehetőségeknek, mint például a falak, az íróasztal, a szék, az oszmán, valamint a függönyök.

Egy kicsit tartottunk vele egy kicsit a lámpa árnyékos divatbemutatóját. Kipróbáltuk néhány másik lámpán, köztük a napfénytáblázatban lévő padlólámpán (amely szintén aranyos volt), ám úgy döntött, hogy egyelőre örömet szerez benne a lakóterületen. aki megérti, hová fog végül…

Bezárja a 3… 2… 1. Boom.

Ami a költségeket illeti, ez a megvilágítási frissítés 72 dollár volt az anyagokban (a két kannavilágításhoz, a burkolathoz, néhány vezetékkel és csomópontos dobozokkal, hogy néhány rossz csatlakozást javítsanak a tetőtérben stb. a munkaerő. Általában azt mondjuk az embereknek, hogy körülbelül 100 dollár van, hogy egy felső fényt adjunk hozzá, tehát azt hittük, hogy kettőt süllyesztett lámpákká alakítva, valamint egy lámpatestdobozt mozgatva, így középpontjában van (miközben kiegyenesíti a kusza tűzhazard vezetékeket a tetőtérbe) 200 dollárért kiváló ár volt. Heck, amikor visszatekintünk erre a 2010 -es fénykép előtt …

… Hihetetlen, pontosan milyen messzire jött ez a tér.

Az egyetlen sajnálatos dolog az, hogy ezen a hétvégén ültünk a kanapén, és kijelentettük: „Miért vártunk ilyen sok évet erre?!” Hát nem mindig pontosan hogyan megy? Hát, legalább most örülhetünk benne. valamint az állami büntető-ízléses dolgok, például: „Látom a fényt!” Amikor bemegyünk a szobába. A fene igen, ez történik.

Milyen emberek vagytok, mint a világítás/mennyezet/lyukak/medálok esetében? Ön alkalmazza-e a bérleti díjat, de mi-mit-én-én-én-lehet-e megközelítést? Úgy gondolom, hogy mintegy 100 dollárt takarítottunk meg, hogy javítsuk ezt a lyukat, és maguk is lógtuk a medálot. Énekeld velem: „Mindennap megrázom a spackling …”

További cikkek a fiatal otthoni szerelemből

Leave A Comment