Household
odciq  

BUH-BYE BI-SHORDS: A nyitott megjelenés érdekében

kiküszöböljük őket, az új helyünknek biztosan megvan a részese a kétszeres ajtóknak. mint például ez a pár, amely a jövőbeni étkezési teret, valamint az elsődleges folyosót szétválasztja (lásd az alaprajzot itt, hogy megkapja a csapágyakat):

És ez a közeli készlet, amely bezárja a folyosót, amely a legtöbb hálószobához vezet (kiküszöböltük az egyik ajtót, hogy a nappali napot a mozgó napon kapjuk):

Preferált videóink

Aztán a hálószobánkban van még egy hatalmas készlet, amely bezárja a fürdőszoba mosogató területét …

… És egyetlen kétszeres ajtó közvetlenül a mellé bezárja a gardróbszekrényt.

Ez nem tartalmazza az összes olyan kétszeres összeállítást, amelyek bezárják a másik három hálószobás szekrényt. Tehát alapvetően … igen, nagyon sok. Amellett, hogy sajnos a legtöbbjük az egész nyitott / tágas hangulatot ellenzi, amelyre megyünk, tehát a legtöbbnek el kellett mennie. Sajnálom, kétszeres. Ugyanakkor már szeretjük pontosan, hogy a folyosó miként néz ki annyira nyitottabb sans ajtóknak.

És megszabadulunk a hátsó hálószobákhoz vezető Straggler -től is, határozottan segített (még mindig vissza kell mennünk, valamint a gitt / festéket, ahol az ajtókat rögzítették).

A hálószobánk még az ajtó távozásának köszönhetően még a léginél is.

És bár egyelőre az összes többi hálószobás szekrényben hagyjuk őket, levette a saját szekrényünk kétszeres ajtaját (folyamatosan beleütköztünk). Hisszük, hogy egy bizonyos ponton helyettesíthetjük egy vastag padlóhosszú függönyre.

Egy másik kétszeres, amely nem kapta meg a fejszét, a konyha területe, valamint a mosoda / iszapa között volt.

Nincs konkrétan kedveltünk az ajtó kinézetére, tehát most a megtakarító kegyelme tisztán funkcionális. Enélkül egy közvetlenül lövés van a carportból közvetlenül a konyhába. Lásd, itt itt vagyok az ajtóval, hogy demonstráljam.

Felfedeztük, hogy meglepően eléggé az oldalsó ajtó, amely a carporthoz vezet, az az, amelyet az összes szomszéd használ, amikor megállnak (az előző tulajdonosok szavaival: „Ha valaki a bejárati ajtóhoz jön, akkor ők ők Valószínűleg elad valamit ”). valamint mivel a házastársam, valamint az ápolónőt bárhol – még a konyhai asztalnál is -, valószínűleg nem nagy koncepció, ha ezt az ablakot nem használják fel.

Tehát egyelőre ezt a kétszeres fel fogjuk hagyni, azonban amint felfedezhetjük egy pillanatra, hogy megfagyjuk, hogy az üveg (tehát a fény még mindig önti a kilátást), a kétszeres lesz a pontos lesz Ugyanaz a búcsúkezelés, amit a többiek kaptak. Álljon meg a hihetetlenül érdekes vállalkozás mellett (viccelek, de hé- nem minden munka elme fúj). Ó, és mi is hozzájárulunk a Habitat for Humanity összes kétszeres ajtójához, hogy visszahozzuk, így online eljutnak valaki más házában, szemben a hulladéklerakó felrobbantásával. Jártál már srácok egy visszahozásban? Tele vannak hihetetlen régi ablakokkal, ajtókkal, mosogatókkal, csaptelepekkel, világítótestekkel, valamint még szivárványos színű WC -kkel. Hidd el, amikor kijelentem, hogy mindenkinek van valami.

PSST- A heti BabyCenter Publish célja az, hogy megpróbálja Clara-t jól váltani az új otthonra (tehát nem volt dühös/morcos/zavart/megijedt bab). Íme, ami segített nekünk.

További hozzászólások a Young Home Love -tól

Leave A Comment