Household
odciq  

2016 -os visszatekerés: Az Év Kedvenc átalakításaink és projektjeink

2016 -ban enyhén szólva érdekes év volt. A podcast indítása, egy tengerparti ház megvásárlása, kifestőkönyv létrehozása és különféle projektek felvétele között itt és azon túl, nos, sok első volt. Tehát azt gondoltuk, hogy 2016 -ban véget érünk az év legfontosabb elemeinek gyors áttekintésével.

A lista tetején, mivel sok emlékezetes szoba átalakításunk volt ez a gyors, Űr-témájú hálószobás frissítés, amelyet egy helyi család számára tettünk, amelynek a kisgyermekes, Mason hirtelen elhunyt (a hálószobát, amelyet bátyjával, Hudsonnal megosztott, újjáélesztésre volt szükség, hogy ezt újjáélesztést igényeljenek. Hudson megismétlhette, hogy ismét ott aludjon). A Facebookon keresztül kapcsolatban maradtunk a családdal, tehát egész évben gyakran gondolkodtak a fejünkben, és annyira hálásak vagyunk, hogy találkoztunk velük.

Valószínűleg sok emlékezetes második másodperc a tanár társalgó -átalakítása, amelyet az iskola megkezdése előtt a legjobban becsomagoltunk. Bemutatta minden olyan projekt legszokatlanabb kihívásait, amelyeket valaha is elvégeztünk (hogyan tervez egy nagy kék pepsi gép körül?), De szeretjük, hogy esélyt kapjunk arra, hogy olyan helyet teremtsünk, amely jobban néz ki és működött a helyi közönség számára. Általános Iskola.

Másik folyamatban lévő „házon kívüli” projektünk ebben az évben segített Sherry 16 éves legjobb barátjának, és az unokatestvérem kidolgozta az új helyüket. Igen, sok évvel ezelőtt feleségül vették egymást, miután bemutattuk őket, és ezen a nyáron költöztek az utcán (tovább erről a 3. podcast -epizódban), és valószínűleg elkapta ezt a kis frissítést, amelyet Sherry tett a fia szobájában. Az egyik paplanhuzat felosztása kettőre.

És természetesen sok változás történt a házunk körül ebben az évben. Heck, még gyakorlatilag elfelejtettük, hogy 2016-ban elindítottuk a jutalomszobánk befejezését, beleértve a keményfa padlóba történő szöget, a szekrények telepítését és a lebegő polcokat, valamint a TV-hez vezeték nélküli hely létrehozását.

A tavalyi idõben ez még mindig befejezetlen tárolóhely volt, és az emeletünk ilyen természetes kiterjesztévé vált, hogy nehéz emlékezni egy olyan időre, amelyet nem tudtunk csak bemenni, és visszarúgni a Supersofa -ra a film estére.

És a bónusz szobát gyorsan követte egy újabb nagy felújítás: az új konyhánk!

Ennek a térnek a nagyjavítása és a napi szintű számos fejlesztés nem nehéz elfelejteni. Vannak látszólagos esztétikai frissítések …

… De ez is hatalmas funkcionális frissítés volt, köszönhetően a sokkal szorosabb elrendezésnek és néhány nagyobb kabinetszervezésnek, amelyek mindegyike korszerűsíti az étkezési időket (és a The Doad-Times-t, a Rejtett Mudroomnak köszönhetően). Öt konyhai átalakítási hibát is megosztottunk (tehát nem kell, hogy nem kell), amelyek remélhetőleg hasznosak lesznek bárki más számára, aki egy nagy szobát tervez.

A Reno konyhával együtt frissítettük a nappali szobát ezekkel a DIY beépített könyvespolcokkal is, amelyek a végső jegesedések voltak a hosszú (és régóta várt) felújításunk során.

Otthonunkban néhány kisebb frissítést is láttak ebben az évben – például a Beige átfogására (soha nem gondoltuk, hogy erről írunk!) Azáltal, hogy a hálószobánkat és az irodánkat sokkal semlegesebb színekben festették át. Persze, hogy kevésbé van tompítható, és valószínűleg kevésbé izgalmasnak tűnik a képernyőn, de személyesen ez csak a legjobban számunkra.

A lányunk szobájának is frissítést kapott, amikor egy iker nappaliból egy teljes méretűre költözött, és arra késztetett bennünket, hogy írjunk egy csomó fázist, amely ezen a helyiségben átment az évek során. Különösen szórakoztató, ha visszatekintünk az összes csípésre és változásra egy időbeli stílusú üzenetben. Különösen azért, mert van esély arra, hogy a házunkban egy másik szoba 2017-ben megteszi ezt a kiságy-ágy átmenetet.

Mint láthatja a legújabb emeleti házirendünkről (lent), ez a szoba továbbra is változik.

Ha nehezen látja a fenti videót, próbálja meg kattintani a bejegyzésre (nem mindig jelennek meg olyan olvasóban, mint a Feedly/Bloglovin ”), vagy itt megtekintheti a YouTube -on.

Szórakoztatóan sétáltunk az első emeleten egy videokamerával (a teljes bejegyzés mindkét videóval itt található):

Az egyik frissítés, amelyet a House Trip videók nem kaptak, egy hasznos új szerkezet volt otthonunkon kívül: igen, kaptunk egy fészeret. A podcastunk hallgatói sok apró frissítést hallottak annak előrehaladásáról (vagy annak hiányáról), de garantálunk néhány fényképet 2017 -ben. Csak ne ítélje meg a hulladékfajom méretét.

De olyan izgalmas, mint ez a fészer az életünkben (nos, talán többnyire az enyém), ez a másik új, 2016 -os új struktúránkhoz képest – a The Beach House -hoz képest!

Még mindig furcsa érzés azt mondani, hogy „a tengerparti házunk”, főleg azért, mert ilyen szörnyű javításra van szüksége, mielőtt az ténylegesen egyként működhet. Azok számára, akik először hiányoztak, itt van az étkező állapota, amikor megvásároltuk:

Néhány frissítési üzeneten dolgozunk az Ön számára, mert volt látható – bár kissé félelmetes – előrehaladás. De időközben láthatjuk az elrendezés változásaitFigyelembe vesszük (egy video túrával együtt!), És még mérlegelje azt is, hogy milyen színűre festette (úgy gondoljuk, hogy döntést hoztunk… legalábbis. Legyen velünk).

Az átalakítások és a felújítások mellett egy másik „projekt” volt a podcast, amelyet júniusban kezdtünk. Nem voltunk biztosak benne, hogy megyünk, de közel 30 epizódban vagyunk, és még mindig robbantunk, tehát ez az egyik olyan dolog, amelyet sokan izgatottak vagyunk a 2017 -ben folytatott folytatás miatt. Sokkal több vendég és különleges epizód van bélelt. Fel, és ez még mindig nagyon új és rugalmasnak érzi magát – olyan, ahogy éreztük magunkat, amikor elindítottuk ezt a blogot. Tehát nagyon hálásak vagyunk, hogy van egy hely, ahol kísérletezni, furcsa és szórakozni. A PSST-podcastok teljesen ingyenesek és bármilyen adat felhasználása nélkül élvezhetők, ezért kattintson ide, hogy megtanulja, hogyan kell hallgatni (csak néhány másodpercig tart).

A „Véletlenszerű, de szórakoztató” alá benyújtott felnőtt kifestőkönyvünk, amely ősszel jelent meg. Szerettük a projekt minden részét-az illusztrátorral való együttműködéstől a szobák újbóli ábrázolásáig kétdimenziós vonal rajzokig, hogy láthassa, hogy mindannyian megosztják a színes oldalait. Különösen szórakoztató látni, hogy milyen színeket készíthet a házunkban (ez olyan, mint egy fantasztikus alternatív valóság játék).

Ó, és emlékszel, amikor véletlenül elindítottunk egy alkalmazást? Még mindig eléggé elmosódunk, hogy ez nem érte el. 😉

Talán a legjobb dolog a 2016 -os visszatekintésben az, hogy emlékeztet bennünket, hogy sok szórakoztató cucc van a 2017. évi folyamatban. Sea-kagyló alakú mosogatók!) És remélhetőleg néhány más átalakítás másoknak is.

Időközben felzárkózhat néhány más 2016-os eseményre-például egy teljesen ingyenes e-tanfolyam írására a blogolásról, az ünnepek díszítéséről stb.-, csak a blogoldalunkat görgeti, hogy megnézze az összes többi dolgot, amire szórakoztunk. ezzel az évmel. Készítettünk néhány új blogoldalt is, mint például a házunk boltunk, és ez a bútorokkal/kiegészítőkkel teli oldalra ásunk, bárki számára, aki saját frissítést tervez.

Reméljük, hogy mindenkinek volt néhány nagy fényes foltja 2016 -ban, és még sok más, a jövő évi út. Találkozunk a flip oldalán! És a flip oldalán januárban azt sugallom.

További üzenetek a Young House Love -tól

Leave A Comment