Household
odciq  

A Tall Tub csaptelepek

június közepén van, de itt a szerkesztési osztályon a szeptemberi kiadás befejezésén dolgozunk, valamint egy speciális kiadáson, amely kizárólag a konyhákra és a fürdőkre összpontosít, amely augusztus 13 -án találja meg az újságosstandokat. Nagyon szórakoztató, hogy bármilyen módon megnézzük a piacon lévő új készülékeket, szerelvényeket és hardvereket. Mindig vannak új technológiák, trendek és ötletek. A közelmúltban azonnal vonzódtam egy ilyen lendületes lendületet és változatossítást-a padlóra szerelt kád csaptelepeket.

Ha a hely megengedett, mindig egy gyönyörű lehetőség egy szabadon álló kád kiválasztására, amikor egy renót tervez vagy új helyet hoz létre. A kádon kívül azonban meg kell fontolnia, hogyan fog kitölteni. Van néhány lehetőség, de a nagyon szeretett egy padlóra szerelt csaptelep. Bármely fürdőszobához lenyűgöző szobrászati ​​elemet adnak hozzá. És olyan sok a piacon, van egy minden tervezési stílushoz.

Ezek az Axor (balra) és a Lefroy Brooks (jobbra) verziói sokkal alaposabb oldalon vannak. Szeretem a zuhanykezelés és a gombok ívelt, régi világának érzését. Természetesen az ideális csaptelep kiválasztása előtt nagyon gondosan meg kell fontolnia a környező zuhanyzó stílusát.

Az Aquabrass (balra) és a Hansgrohe (jobbra) Axor Massaud Volare elég modern modern egy karcsú és bázikus kádhoz, és a súlyos szögek a többiek mellett állnak.

Itt van még kettő a spektrum modern végén. A Hansgrohe (balra) és a Grohe -ból származó csábító axor citterio.

Tekintse meg a zuhanyzószobai tervezési és díszítő útmutatót, ahol sokkal több ötletet kapunk, a csaptelepektől és a mosdóktól a zuhanylapokig és a padlóig.

Fotó kreditek: 1. Aquidneck Properties, Ricketson Pount Project2. House & Home 2011. január kiadás, fényképezés: Chris Tubbs3. Hansgrohe International4. Schwartz és Architecture5a. Axor Montreux, Hansgrohe International, a Tréndir5b segítségével. Lefroy Brooks6a. Aquabrass6b. Axor Massaud, Hansgrohe International7a. Axor Citterio, Hansgrohe International7b. Csábító, Grohe

Leave A Comment