Uncategorized
odciq  

Kérdezzen meg egy tervezőt: Hip Girl hálószobája

K. Ideje foglalkozni a nyolcéves lányom hálószobájával. Meg vagyok csapva, hogy pontosan hogyan állítsam be a bútorokat. Megpróbáltam mozogni az ágy körül, valamint más bútorok körül, de még mindig nem jöttem fel a megoldással! Helye 10 ′ x 12 ′, nagy ablakkal. Szeretnék két ikerágyat alakítani (alvó vendégek számára), de nem értem, van -e elegendő hely. Hasonlóképpen követelményeket fog igénybe venni a tárolási lehetőségekről.

– R.B., e -mailben (a saját kérdésének benyújtásához lásd: Ass As As Designer ™ oldalunkat.)

A. Fit vendégek.

A jelenlegi bútorterv nagyon jól működik, mint amilyen. Két ikerágy helyett azonban gondoljon egy olyan fekvőágyra, mint a Flou -ból származó duettó (a motivációs fotón; Flou.it), hogy a tér nyitva legyen. A helymegtakarításhoz kerülje az éjjeliszekrényt, valamint a lámpát, valamint használjon egy padlólámpát, mint például a Julia a Structube -ból (látható). Magassága állítható, valamint az ágyba vagy az íróasztalnál is elhelyezhető, valamint a módszerből, amikor ki akarja dobni a vontatót.

Töltse fel a bútorokat.

A króm alapjával, valamint a fehér lakk tetejével a Structube (látható) encore íróasztala továbbfejlesztett, és kiválóan néz ki a Louis Ghost székkel. Ezután szórakozásból vegye be a motivációt a Jacqui fiókok melléből a Bungalow 5 -ből (látható), és festse fel a hosszú fiókok hosszú mellét. Próbálja ki a Pittsburgh Paints (ábrán látható) által készített Lime környezetbarát (209-5).

Adjon hozzá lágyságot és mintát is.

Távolítsa el a mini redőnyöket, valamint a fehér pamut twill paneleket az egész ablakfalon – ez lenyűgöző színtömböt és puha hátteret biztosít. Az ágynemű imádnivaló mintázatában, mint például a Hibiscus ágynemű, a fazekas pajta fiatalokból (látható), kiváló második ágyneműt fog készíteni. Helyezze el néhány nagy padlópárnát, mint például az Abbott (látható) kasmír párnája az ágy lábánál, hogy hangulatos területet készítsen az olvasáshoz és a játékhoz.

Tervezés a tárolásra.

Használja ki az íróasztal feletti területet, valamint a fiókok mellét, és állítson be néhány nyitott polcot. Az Ikea Ekby Robert Wall polcai jól működnek az új íróasztalnál.

További kérdezzen meg egy tervezői válaszokat. Ráadásul küldje el saját kérdését, útmutatásokkal az As As As As Designer ™ oldalról.

1. Julia padlólámpa, struktúra. 2. Hibiszkusz ágynemű, fazekas pajta gyerekek. 3. Festés, lime környezetbarát (209-5), Pittsburgh Paints. 4. Jacqui 4-fiókos mellkas, bungaló 5. 5. Encore íróasztal, szerkezet. 6. Kasmír extra nagy padlópárna, Abbott.

Leave A Comment