Household
odciq  

Leonardo DiCaprio 8 millió dollárért

eladja NYC házát, Leonardo DiCaprio későn eladott vázlaton. Csak az elmúlt évben csak az elmúlt évben vette át a Palm Springs Getaway -t bérbe, megjegyezte, hogy Malibu Beach House -ja 8 millió dollárért eladta NYC apartmanját. A Deepak Chopra által jóváhagyott épületben, a Greenwich Village-ben található, az Oscar-díjnyertes színész 10 millió dollárért vásárolta meg a környezetbarát otthont, és állítólag egy millió dolláros jármű parkolóhelyet kapott ingyen. A 3663 négyzetméteres lakás három hálószobával, két és fél fürdőszobával, cirkadián ritmusvilágítással, beépített gyümölcscentrációval és C-vitamin-infúziós zuhanyokkal büszkélkedhet. Kattintson át, hogy megnézze azt a luxus helyet, amelyben nem bánnánk, hogy éljünk!

A bejárat előcsarnok-szerű érzéssel rendelkezik, 11 méteres mennyezettel, mod bútorokkal és sötét színű palettával.

A túlméretezett nappali és étkezési terület óriási, hármas üvegű ablakokkal rendelkezik, így az egységnek tetőtéri esztétikája van, míg a terület szőnyegek a nyílt koncepció térségének zónáit határozzák meg.

Az olyan öko-luxus kényelmi szolgáltatásokat, mint a cirkadián ritmusvilágítás és a bio-alapú szigetelés az optimális hangcsillapítás érdekében.

A kortárs konyhában az afrikai Anigre szekrények szatén nikkel -hardverrel vannak díszítve, és a fehér csiszolt kvarcit a munkalapokat és a középső szigetet. Van még egy 78 palack vörösboros hűtőszekrény, ablakdoboz herbárium és egy beépített facsaró.

Egyetlen híresség otthona sem teljes luxus mester lakosztály nélkül. Ez egy nagy öltözővel/gardróbszobával és egy fürdőszobával rendelkezik.

A fürdőszobát szürke onyx, sugárzó fűtött mészkő padlókkal és testreszabott tölgyfa -ülőgarnitúrákkal felszerelték.

Van még egy Jacuzzi Fuzion áztató kád is, amely a reflexológiai út mellett helyezkedik el. Beszélj a tiszta luxusról!

A bejáratból származó sötétebb paletta az irodaterületen folytatódik, ahol egy nagy szőnyeg ellopja a show -t.

Az egyik hálószoba gyerekszobaként felszerelt, emeletes és grafikus elemekkel kiegészítve.

Leave A Comment