Uncategorized
odciq  

PowerLine Pro T1501 hálózati aljzat WiFi, Ethernet és USB töltővel

2012 -ben lefedtük ezeket az aljzatokat a Power Ethernet -ből. Most itt van egy új, egész éneklési, minden táncos verzió, pontosan ugyanabból a cégből, amely még sokkal több technológiát csomagol be intelligens otthonához, miközben egy második aljzatot ad a keverékhez.

A PowerLine Pro T1501 egy brit hálózati fali aljzat, beépített WiFi-vel, Ethernet-rel és USB-töltővel, amely gyorsan felszerelt, mivel nincs szükség új vezetékekre, ehelyett a meglévő hálózati kábeleket használja. Legalább két PowerLine vagy HomePlug AV kompatibilis eszközt kell követelnie egy hálózat előállításához, valamint az alsó aljzatokhoz, ha pontosan ugyanazt az áramkört vagy fázisú (a tartományt 300 méterre is idézik).

A döntéshozók „gyors, védett, valamint robusztus Powerline, valamint WiFi hálózatépítés” ígéretét ígérik, a kamatlábak átruházásával akár 500 Mbps -t, gyorsan elegendő a magas jelentési (HD) videó közvetítéséhez. Beépített AES 128 bites biztonság és biztonság titkosítja a hálózati teljesítmény kábelezését is.

A Wi-Fi csatlakozásnak elegendő védelmet kell biztosítania az okostelefonok, a laptopok, valamint a táblagépek regionális helyiségében, valamint az elülső gombon keresztül be- vagy kikapcsolható, vagy a WiFi ütemezője azonnal kezelhető.

Az összes eszköz gyorsan konfigurálva van egy varázsló felhasználásával, és egy egyszerű webes felületen vagy mobilalkalmazáson keresztül kezeli. A Sockets Software alkalmazás Window, Mac, valamint a Linux, a Tabletták és az okostelefonok segítségével működik.

A kifejlesztett kezelt kapcsoló támogatja a TOS biteket, valamint a magas színvonalú szolgáltatást (QOS), a TV -n keresztüli IP (IPTV), a Voice Over IP (VOIP), valamint az Ethernet CCTV kamerák támogatásával. Az egységek szintén kompatibilisek a HomePlug Alliance AV szabványtal.

Végül egy egyszerű és védett módszer az energia biztosításához, a WiFi és az Ethernet minden szobában hozzáférhet. A Power Ethernet T1501 a legelső hibrid Powerline aljzat, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy védett és robusztus hálózati szolgáltatást kínáljon az új kábelek futtatásának követelménye nélkül. Egyesíti és kiegészíti számos csatlakozási szolgáltatást egy eszközbe, amelyet egy egyszerű webes felületen keresztül kezeltek, beleértve az Ethernet -t, a WiFi -t, valamint az USB -töltést. A Hibrid hálózati szolgáltatás (Ethernet és WiFi) előállításával, amely a hálózati kábelek felett fut, a T1501 a konfiguráció legegyszerűbb módszerévé válik, és gyors és megbízható adathálózatot biztosít, ahol pontosan ott van.

A PowerLine Pro T1501 UK hálózati aljzat Wi-Fi-vel, Ethernet-rel és USB-töltővel most körülbelül 200 fontért kínálják.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

TP-Link AV600 Powerline Adapter Wi-Fi Kit, Wi-Fi Booster/ Hotspot/ Extender, Wi-Fi sebesség …

20 729 vélemények

39,99 £

Vásárlás az Amazonon

2

TP-LINK TL-PA4010PKIT PassThrough Powerline Adapter indító készlet, nincs szükség konfigurációra, uk dugó, …

10 312 vélemény

29,99 £

Vásárlás az Amazonon

3

TP-Link AV1000 Gigabites PassThrough Powerline AC Wi-Fi készlet, kettős sávsebesség akár 1200 Mbps, Wi-Fi …769 vélemények

49,99 £

Vásárlás az Amazonon

powerethernet.com (most bezárt?): Elérhető az Amazon -tól

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave A Comment