Household
odciq  

A David Hicks hagyománya

Nemrégiben új könyv találkozott az íróasztalommal: David Hicks: A stílus élete Kid Ashley Hicks.

Nem lennék megdöbbent, ha ez még a legfontosabb pillantás a kiemelkedő tervező életére: ez az ifjúságától a tervezőnek megfelel a foglalkozásának és a háztartási életnek, 1998 -ig, amikor elhaladt. Noha nem vagyok rajongója annak, amit David Hicks -nek, nagyon sokat kell mondani a stílus örökségének. Munkáját az ’50 -es években, valamint a 60 -as években végezték el, mégis nagyon sok jelen van, és még mindig sok tervezőt befolyásol.

A háttérkép koordinációs jele, valamint az anyagok aláírási jele az 1960 -as évek Trad jelzésére szolgált egy csavaros dekorációval, valamint részben a szeretetten távozott Domino magazinunknak köszönhetően, ez a mai napra.

Hicks szintén egy figyelemre méltó négysoros ágyat mutatott be, amelyet általában a szoba közepén káddal párosítottak. Ez egy vonzó kezelés, valamint az, amely konkrét bizalmat vesz igénybe, sokkal több módszernél.

Hatalmas rajongója vagyok a Muriel Brandolini -nak, valamint néhány David Hicks mély telített színt használ, valamint nagyszerű rétegek emlékeztetnek a munkájára. Ez David Hicks, sokkal többet a hivatalos standard oldalon.

És ez Muriel Brandolini, sokkal több az egzotikus oldalon.

Jonathan Adler belső tereinek nagy része Hicks befolyást gyakorol, ugyanakkor sokkal inkább humorérzékkel. Mint ez a külső étkezési terület, amelyet Adler tett a kilátás kialakításával… tehát az 1950 -es évek.

Adler ezt a Hicks-ihlette méhsejt grafikát nagyon használja, de személyesen szeretek egy puhábban élesebb, mint a Madeline Weinrib anyagai (az óramutató járásával megegyező irányban: kék borostyán, szürke chevron, fekete Isabelle, Pink Brooke).

És szeretem az Allegra Hicks golyóit, valamint a gallyak dhurries-jét sokkal organikusabb, rácsszerű mintájukhoz. Nagyon izgalmas látni, hogy pontosan hogyan hozott mindhárom gyermeke a stílusú génjét a saját különleges centrifugálásával.

Ashley Hicks nemrégiben márványgyűjteményt, valamint a Studium mészkő padlóját készítette, amely újból interfirálja apja híres stílusát a csempe munkájában. Szenzációsnek tűnik az előcsarnok előcsarnokában.

És a programban hasonlóan a hírhedt India Hicks. Láthatja a formális szempontokat a stílusaiban a brit neveléséből, párosítva a Bahama-szigeteki életének sokkal alkalmibb, ültetvényes stílusú befolyását.

Fotó kreditek: 1-7. David Hicks: Ashley Hicks (2009 Rizzoli) stílusának élete. Muriel Brandolini9-10. Jonathan Adler11. Madeline Weinrib12-13. Allegra Hicks14-15. Studium16. India Hicks a Crabtree & Evelyn Island Living számára

Leave A Comment