Uncategorized
odciq  

A partira kész terek

, mint lakás- vagy lakáslakó, nem is tudom elképzelni, hogy a csúcskategóriájú, hogy nem egy, hanem két teret dedikál az étkezésre és a szórakoztatóra. Tehát, amikor a 2010. decemberi otthoni és ház problémája az irodában megjelent, Connie Braemer kettős étkezési projektje azonnal elbűvölte, amely a 138. oldalon szerepelt. Ez a legjobb hely az újévi előeste elindításához.

Az elsődleges étkezési hely egy művészeti galéria fényes és tágas területe is. A fehér, fekete, valamint a vörös slágerek grafikus kombinációja kifinomult helyet eredményez, hogy leülje a vacsorát. A dobárnyalatok kiváló módszer a csillámok hozzáadására előre nem látható módon; Nem csak tükröződnek, hanem a közönséges világítótestek helyett a csillárok. Szeretem a megvilágítás fogalmát, mint vonzó meglepetés, amelyet a vendégek csak akkor látnak, amikor leülnek.

Ha az asztal végén az ajtóval bepillant, akkor a projekt második helyét láthatja. Ez a hely, amelyet svédasztalos vacsorák, bár vagy még sokkal intim ügyeként készítettek, ez a hely elviszi a tortát. A nyírfákkal szembeni ágak éles kontrasztja a sötétkék falakkal, valamint azt is szeretem, hogy a padló feletti természetes fény a patakok fölé, valamint az asztal keretében. Noha ez a terület nem inkább az én stílusom, csodálom az embereket, akik elegendőek ahhoz, hogy egy pillantással teljes mértékben kimenjenek. Sötét és figyelemre méltó, soha nem nézett ki olyan jól!

Lásd sokkal csodálatos étkezőhelyi képeket az ünnepi terek képgalériájában.

Fotó kreditek: Virginia MacDonald

Leave A Comment