Uncategorized
odciq  

Videó: A CLIPSAL Color EDLT a C-BUS-hoz

A C-Bus fórumaink nemrégiben írt hozzászólása néhány új videót mutatott ki a Clipsal-tól az új Edlt (továbbfejlesztett dinamikus címkézési technológiájuk) kapcsolóján.

A legjobb a CLIPSAL EDLT -jével (továbbfejlesztett dinamikus címkézési technológia). Az EDLT kifinomult és felhasználóbarát vezérlést biztosít a C-BUS-rendszer számára, és lehetőséget kínál a kijelző és gombok színének testreszabására, a fejlett eszközvezérlésre és az intuitív funkciókra. Ezt kiegészítve, az EDLT kortárs kialakítást kínál, amely megfelel minden modern belső ternek. Tiszta építészeti vonalak és üveg vagy fémes fascia vizuálisan lenyűgöző falkapcsolót hoz létre. A lakossági kereskedelmi létesítményekre alkalmazható, az EDLT valóban Ausztrália legfejlettebb falkapcsolója.

A CLIPSAL letiltotta a videók beágyazását, de megtalálhatja azokat az alábbi linkeken. Nézze meg a PDF brosúrát és adatlapot az alábbi linkben található fórumainkból is…

1. videó-Clipsal C-Bus Edlt műszaki áttekintés

2. videó-clipsal c-bus edlt promóció

Clipsal.com: CBUS fórumaink: CBUS.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment