Household
odciq  

Jóképű vázák

Általában a jó vázák vadászatán vagyok – azt hiszem, hogy minden szobához fantasztikus kiegészítők. Noha nem kell ellopniuk a show -t, minden bizonnyal hozzáadhatnak egy karaktert egy étkezőasztalhoz, köpenyhez, konyhapulthoz vagy hálószobához. Hagyom azokat, akiket nagyon szeretek, amikor nem használják, ahelyett, hogy elrejtem a konyhám felső polcán.

Íme néhány, amit az utóbbi időben szembesítettem:

A pulóver váza a Crate & Barrel -től. Szeretem ennek az egyébként egyszerű vázának a hangulatos, kötött textúráját. Néhány sprig kis örökzöld ágakból, és készen állsz a télre!

Ezeknek a West Elmből származó színes üvegvázáknak szép, organikus alakja van számukra. Ennek a stílusnak van egy szép, széles nyaka, amely akkor hasznos, ha vastagabb szárakkal dolgozik. Azt hiszem, a matt füstös szürke szín a kedvencem, de mindegyik olyan csinos.

A gyémánt vágott tojásváza egy finom szám a dwellstudio -tól. Azt hiszem, távol tartanám a gyerekeket ettől. A texturált kerámia felület fényes és szép, csillogó módon tükrözi a fényt.

Ez az antropologie újrahasznosított üvegedénye valójában a pillér gyertyákra vonatkozik, de azt hiszem, hogy vázaként is összetört. Ez meglehetősen jelentős (12 ″ magas és 6 ″ széles), így képes kezelni egy nagy elrendezést. Vagy töltse fel csupasz ágakkal, és tegye tőlük fehér és arany díszeket. Olyan szép.

Végül, de nem utolsósorban a 18Karat Mali váza. Betonból (öko-kő kompozitból) készül, és 25-1/2 ″ magas, tehát szintén meglehetősen jelentős. A szín számomra az értékesítési pont, és szeretem az egyszerű vonalakat. Ennek szükség van egy kis helyre a lélegezéséhez, de elég drámai nyilatkozatot tesz – bármivel vagy anélkül!

Tanulja meg, hogyan készítse el saját DIY vázát, vagy hogyan lehet más tárgyakat a ház körül vázákként használni.

Fotó kreditek: 1. pulóver váza, láda és hordó2. Színes henger vázák, West Elm3. Gyémánt vágott tojásváza, dwellstudio4. Buborékos dob hurrikán, Anthropologie5. Mali váza, 18karat

Leave A Comment