Household
odciq  

A Vintage Card katalógus a fűszerek és kanál

konyhai területén érdeklődő elmék meg akarja érteni, mit John, valamint én cseréltem a V-napra, így itt vagyunk, hogy kiszivárogjunk a babbeszélgetés szívét. Felfedeztem ezt a kiváló szüreti fémkártya-katalógust egy regionális takarékos üzletben 5 dollárért (nos, eredetileg 6 dollár, bár hírhedt Haggler vagyok), valamint azonnal beesett, mint a szürke-zöld szín, valamint az acélfiók húzása. John’s The Citizen séf a házunkban, tehát megértettem, hogy funkciót, valamint stílusát adva a konyhához, nem szabad véget vetni neki. valamint az az igazság, hogy amikor egy könyvtárban dolgozott (és az anyukája évtizedek óta), gondoskodott arról, hogy a kártya katalógus referenciáját szeretné -e.

Megértettem, hogy a hangulatos tengeri környezetbarát hang mesésnek tűnik a Greeny-Blue-szürke konyhánkban, tehát azonnal elgondolkodtam néhány fogalmat a pénztárhoz. Lehet, hogy átírom a John összes preferált receptjét a kártyákon, és katalogizálom azokat a fiókokban (alkatrészek vagy étkezés alapján). Vagy felhasználhatjuk azt kenyérdobozként (a fiókok teljesen formájú kenyér formájában), valamint edényekként is a kanál és a spatulák sokaságának.

Preferált videóink

De amikor felálltam a ház pultjára, egy újabb felhasználást használnak, és egyértelművé vált- miért nem használja az egyik fiókot az ízelés tárolására? Az összes fűszerünket a fiókba, valamint a voila -ba helyeztem be: egy ízfiók született. Amellett, hogy néhány címke hozzáadásának köszönhetően az egyes tartályok tetejére, egyszerű, hogy bármilyen típusú ízt megtaláljon felülről, amikor kihúzza a fiókot. Mivel a fiókok egyaránt meglehetősen mélyek, tényleg minden fűszerünket egy fiókba alakíthatom, amely felszabadította a második fiókot a kanállal és a spatula tárolására. Édes.

És elég biztos, hogy John rózsaszínű volt a V-napi ajándékáról. Szereti a kiegészítő tárolóterületet, valamint a programot a figyelemre méltó szüreti-ipari hangulat, amelyet hozzáad a helyiséghez. Amellett, hogy a V-Day Box egyik preferált dolga egy régi iskola címkéje, amely kiderül, hogy New York-ból származik-, amely hihetetlenül értelmes, figyelembe véve, hogy ott elégedettek és szerelmesek vagyunk.

Tehát mit kaptak az emberek, és adtak? Mondd meg. valamint maradjon velünk John ajándéka nekem a nap későbbi szakaszában …

Sokkal több íztároló ötletet keres? Vizsgálja meg ezt a kiváló csúcsot a tizenhat ajtóból. Elképesztő!

További cikkek a fiatal otthoni szerelemből

Leave A Comment