Uncategorized
odciq  

A DIY Health Spa koncepciók az anya számára

Ez gyakorlatilag az anyák napja, valamint ha olyan, mint sok ember, akkor az anyádnak való ajándéka valószínűleg magában foglal néhány kényeztetést. Miközben az anyát az egészségügyi gyógyfürdőbe küldi a pihenés napjára, valamint az kényeztetés nem kérdezi az arcát, miért nem adja meg az ajándékot, amelyet továbbra is ad? Segítsen neki előállítani saját személyes egészségügyi gyógyfürdőjét ezekkel a termékekkel – nincs szükség látogatásra.

Bármely típusú egészségügyi gyógyfürdő tapasztalatának jelentős része a légkör. Segítsen a Jo Malone, valamint a Farrow & Ball, 75 USD. Az öt illat mindegyikét a hagyományos Farrow & Gömbfesték színével párosították. Ezeket a korlátozott kiadású gyertyákat a torontói, a Farrow & Sphere-kereskedők, valamint a Holt Renfrew-i Farrow & Sphere bemutatóteremben kínálják Kanadában, tehát vegye fel egyet, mielőtt eltűnnek.

Felejtsd el a túlméretezett, steril fehér köpenyt sok gyógyfürdőnél. Swaddle Anya lágysággal, ezzel a csinos, szüreti ihlette csipke-köpenyt a Victoria’s Secret-ből, 48 USD. Heather Grey -ben, valamint puha rózsaszínben kínálják.

Készítsen újjáépítést a House -ban a legszembetűnőbb egészségügyi gyógyfürdő -szolgáltatásokból a Sea Health Spa Line -rel a Felső -Kanada Soap -ból. Négy illatban kínált vonal olyan kedvenceket foglal magában, mint a tengeri moszat lengyel, a tengeri só áztatása, valamint az ásványi sár méregtelenítése, valamint a testápolók, habosító fürdők és más finomságok. 6–42 dollár, Tweed & Hickory.

Segítsen, hogy az otthoni pedikűrök kevesebb időigényt tegyenek az Solevation Mater-rel, 29 USD. A zuhany alatt állva kifejlesztett felhasználásra a szőnyeg homok- és loofa metszetekkel rendelkezik, valamint felhasználható az elhalt bőr, valamint a buff köröm megszabadításához. Csak álljon a szőnyegen, és keverje el a módszerét a szandálra kész, kedves lábakhoz.

Sokkal átgondoltabb Anyák napi ajándékainak elérése érdekében ellenőrizze Morgan Michener blogbejegyzését.

Fotó kreditek: 1. Jo Malone/Farrow & Ball2. Victoria’s Secret3. Felső -Kanada SOAP4. Hangzás

Leave A Comment