Household
odciq  

A görög újjáéledés otthona Saratoga Springs

tömeg és évszak viasz és csökkenése, de néhány nyári hotspot soha nem veszíti el csábításukat. Vegyük a Saratoga Springs-t, az Egyesült Államokat, a helyreállító rugókkal és a magas tétű lóversenyével. Lehet, hogy kevésbé csillogó, mint a 20. század fordulójában, de nem veszítette el teljesen csillogását. Nemcsak a versenyek virágzik, és a Springs még mindig megsemmisül, rengeteg klasszikus Saratoga -ház – mint ez a görög újjáéledés drágakő – jobban néz ki, mint valaha.

Kiegészítve az Eagles -szel, amely készen áll a repülésre az első portikóról. Szeretem, hogy a kétszintes tornácot a ház oldalán helyezzék el, többnyire az útról rejtve, de még mindig üdvözölnek és láthatóak, amikor belépsz az ingatlanba.

És itt van a tornác, amely már megjelenik a frissítőkkel. A tornác díszítése, mint a ház egy másik szobája – még egy festmény is van a falon – valóban úgy érzi, mint a beltéri tér meghosszabbítása. Lehet, hogy ez még bájosabb? Valójában igen – a tornác második emeletét be van vetve, és van egy gyöngyház mennyezete. Mindkét szint az 1 1/2 hektáros területre néz ki, amely magában foglalja az uszodát.

Beltéri irányba, itt van a hihetetlenül kegyes előcsarnok. Miután egy évet írt e blog és több száz inspiráló otthon kutatása után, elkezdem összeállítani a tökéletes vidéki ház képletét. Természetesen egy fényes, kockás padlóval + holland ajtó + klasszikus talapzat asztal + csepegtető csillárral kezdődik.

Lehet, hogy Kelly Green visszatér, de ennek a szilárd szőnyegnek a párosítása egy nagy, virágos nyomtatással egy kicsit nagymamát olvas nekem. Nem számít – még mindig azt gondolom, hogy álom lenne, ha vacsoráznánk ezekben a nagy, tágas szobákban. A nappali szobában koktélokkal indul, az étkezőbe költözik a főételre, és felfüggeszti a tornácot a kávéhoz.

És itt van a könyvtár, ahol a „Nemzeti és nemzetközi diplomaták, jótékonysági szakemberek, lovas rajongók és más világítótestek” felsorolása szerint megosztották gondolataikat. Nincsenek fényképek a fő lakosztályról, nyolc további hálószobáról, tanulmányozásról, fürdőkről vagy konyháról, de hajlandó vagyok fogadni, hogy ugyanolyan kedvesek.

Úgy gondolom, hogy ez a hely egy alku: három emeletes és 7500 négyzetláb 2,5 millió dollárért. Sprint a befejezésre, és felcsavarná ezt?

Fotó kreditek: 1–5: Stribling & Associates.

Leave A Comment