Household
odciq  

Rhapsody a környezetbarát – az INA Garten kertje

Ciao Bloggisti,

Olaszországban több amerikai főzési show-t látok. Az Egyesült Királyságban, valamint Franciaországból származó, de nem sok (csak a Mastercef Show) az USA-ból származik. Kérdésem, miért?

Azt hiszem, a mezítlábas contessa jól fog tenni itt. Mi van sem szeretni? Az INA nagyszerű ételeket, valamint a beállításokat / helyeket gyönyörű (a konyha!).

Annyira izgatott voltam, amikor az Elle Decor legújabb problémája volt a postafiókomban. Az egyik, mivel ez egy csoda, amikor az Egyesült Államok magazinjaim időben, vagy egyáltalán, mindkettőn, mivel egy gyönyörű terjedt az Ina kertjével.

Tíz évig tartott Jeffrey tíz évig, hogy meggyőzze a tulajdonosokat, hogy kínálják a túllépési legelőt a tulajdonuk mellett. tíz év. Érdemes volt a várakozás. A kert stílusa, az Edwina Von Gal tájtervezője látványos. Szeretem a rózsák, az orosz zsálya, valamint más növények, valamint más növények alkoholfuvariáit összekeveredését.

Ha többet szeretne megtudni erről a gyönyörű területről az Elle Decor honlapján. A július / augusztusi probléma most az újságá válik.

Fotók: Elle Decor

Megment

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Élet Rómában – ezúttal körülöttem Ferragostoaugust 11, 2015in “AD”
Visszamentem Cali – La Cienega Style Quarter – LEGENDS 2015MAY 26, 2015IN “AGD”
Élet Rómában – Újév, új címJáruház 21, 2016in “Design”

Leave A Comment