Uncategorized
odciq  

7 intelligens otthoni videó a CES 2017 -től

Íme néhány érdekes intelligens otthoni tech videó az elmúlt hetekből. Nehéz megtalálni azt, amely nem szerepel az Amazon Alexa -nak, és természetesen ott van az a régi kedvenc, az Internet hűtőszekrény. Fogj meg egy kávét, és ütje meg a játékot ..

Wired Vessen egy pillantást a 7 ölelés intelligens távirányítójára. Intuitív és egyszerű megoldás a modern otthon összes intelligens eszközének vezérlésére.

Az LG Hub Bots Alexa szuper AI agyában van a testekben, hogy a kedvenc dallamaira rázza.

Az Amazon nem a CES -nél semmilyen hivatalos minőségben van, de úgy tűnik, hogy az Alexa -nak köszönhetően mindenütt jelen van.

Az idei CES -en. A CNET.com Kara Tsuboi Las Vegas -ból származó jelentései a konyhák, a hálószobák és a nappali szobáink módjáról

Az arc- és hangfelismeréssel kiegészítve a Woohoo egyesíti az Amazon Echo -t, a Nest Protect -t, az intelligens otthoni csomópontot és az érintőképernyőt.

Nyomja meg a gombot, és készítsen sört a semmiből az Igulu sör botjával.

Egy hűtőszekrénynek többet kell tennie, mint csak az ételek megfázását, igaz? A Samsung és az LG úgy gondolja. Mindkét vállalat ebben az évben bemutatta felháborítóan okos hűtőszekrényeit a CES -en.

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment