Uncategorized
odciq  

A szekrényt munkaterületré alakítva

Van -e kellemetlen rés vagy kis szekrény, amely ugyanolyan kevés funkcionális? Miért nem konvertálja a konyhai területet vagy a zsúfolt szekrényt kompakt munkaterületré? A régi házakban és a lakásokban található szekrények általában kicsik, tehát többet látunk, és több háztulajdonosot látunk, amelyek külön falat (vagy szobát) szentelnek a személyre szabott szekrény szekrényeknek. Ha ez egy választás a helyén, gondoljon egy teljesen új szekrényrendszer felépítésére, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek, és ehelyett a meglévő szekrényt használja házirendként. Ez különösen hasznos lehet egy második, kisebb hálószobával rendelkező lakásban.

Beilleszthet egy asztalt a megfelelő dimenziókkal a szekrénybe, vagy maximalizálhatja a területet, ha egy mély polcot vagy darabot személyre szabhat a rés szélességére. Állítsa be úgy, hogy a polcot (most egy íróasztal tetejét) rögzítse a belső falakhoz tartozó zárójelekkel egy megfelelő asztali magasságban. A legtöbb íróasztal körülbelül 28-31 ″ magas. Állítsa be a keskeny polcokat a tetejére a könyvek, kosarak és készletek tárolására. Gondoljon arra, hogy hozzáadjon egy parafa táblát vagy egy fehér táblát, hogy segítsen a szervezett maradni.

A szekrényajtóinak típusától függően érdemes kiküszöbölni őket, és nyitva tartani a munkaterületét. A tolóajtók zavaróak lehetnek, ha csak egyszerre alávetik a terület felét. Vagy ha vannak olyan ajtók, amelyek még nem állnak útban, tartsa őket a helyszínen, hogy bezárhassa a kompakt irodáját, és mindent távol tartson!

További motivációt találjon a kétszemélyes irodák képgalériájában.

Leave A Comment