Uncategorized
odciq  

Parancskockák-Wise House Media Jukebox szoftver alkalmazás

„A parancskockák több mint 4 éve haladnak előre, valamint a legelső multimédiás jukebox szoftver alkalmazás! A Command Cubes számos olyan kérdést old meg, amelyet a mai multimédiás jukebox szoftver alkalmazáscsomagokban fedeztek fel az elosztott House Media Technology legfrissebb felhasználásával.

Miről szól az összes beszélgetés? – Most összekapcsolhatja a sztereó vagy a teljes otthoni audio erősítőt bármilyen típusú számítógéppel. Amikor a szerver szoftver alkalmazást telepítette a házhálózatra, a Command Cube ügyfelek elküldhetik audio és videóikat a hálózat bármely távoli zónájához. Ez a konfiguráció lehetővé teszi, hogy audio szerver legyen a házban egy központi helyen, valamint a ház egészében több érintőképernyő -interfész legyen. Még vezeték nélküli is lehet, és használhat egy táblagép PC -t vagy bölcs kijelzőt.

Korlátlan DMT zónák

Korlátlan DMT -ügyfelek

Központosított DMT architektúra

3. ünnepség előrehaladás SDK

Több mint 20 000 fájlt támogat

Támogatja az audiót és a videót

http://www.commandcubes.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment