Uncategorized
odciq  

A Logitech Squeezebox duett értékelése

Miközben várjuk a Logitechs UK PR Business -ot, hogy elküldjük nekünk az értékelési mintánkat, az automatizált ház látogatója, Tim Morris elküldte nekünk az új Squeezox duett saját értékelését (keresése az eBay -en) streaming audiorendszert. …

Nem gondolkodtam komolyan a hálózati zenelejátszókról, amíg az odaadó CD -m 2006 januárjában nem szakadt meg. E -mailt kaptam a Roku Soundbridge -hez, akivel korábban szolgáltatást végeztem. Megvizsgáltam, és gyorsan diszkontáltam, mivel ez nem támogatta a WPA titkosítást.

Megpróbáltam megtalálni a lehetőségeket, valamint a jó minőségű játékosok választását, amelyek két választáshoz fordítanak, a Sonos -ra, valamint a SqueezeBox -ra. A SqueezeBox számos okból nyert nekem:

Abban az időben a ZP80 és a Bridge nem létezett, ezért két ZP100 -t kellett szereznem. Ahogy a szerverem ül a műhelyemben, az egyikük abszolút felesleges lenne

Ha szeretném növelni a zónák számát, nem hiszem, hogy az illeszkedési hálózat megbirkózott volna. A ház egyik végén egy játékos lenne, valamint a másik három 50 méterre az elsődleges ház médiakarkában, két külső falakkal, tele fólia-támogatott szigeteléssel

A ZP100 színe csak nem lett volna beillesztve a teljesen fekete készülékembe

Az a dolog, amely végül megfordította számomra, az, hogy sok cikket láttam a Meridian Unplugged fórumokról, amelyek a SqueezeBox kiváló minőségével kapcsolatosak, összehasonlítva a 1500 font font CD -szállítással, amikor veszteségmentes zenét játszik. Vannak ott Sonos -egyének is, amennyire megértem, hogy nincs az egyik hátulsó tesztje, szemben a másikkal. Letöltöttem és telepítettem a szoftveralkalmazást, valamint egy szoftveralkalmazási lejátszót tettem az asztali PC -re. Néhány napos hegedűs után megkaptam a legelső SqueezeBox -ot (V3). Nem tartott sokáig, hogy egy adatformátumon válasszon. Mivel a tárolás megfizethető, most úgy döntöttem, hogy a FLAC Lossless használatát használom, két okból: 1) A SqueezeBox natív módon támogatja, hogy a tömörített hangot a hálózaton keresztül továbbítsák, valamint 2), mivel újjáépítheti az eredeti WAV -adatokat, majd Ön Legyen a legjobb archívum, és csak akkor kell elrontania a CD -ket, amikor mindig az időigényes része lesz a hálózatba kötött zene létrehozásában. Ha egy új, sokkal hatékonyabb kodek megjelenik egy hordozható lejátszó számára, akkor bármilyen kiegészítő műtárgy hozzáadása nélkül átadhatja a teljes gyűjteményét.

Az egyik dolog, amit igazán szeretek a SqueezeBox -ban, az volt, hogy az IR távvezérlőn kívül bármivel kezelhetem, amelynek webböngészője van. Az elmúlt két évben egy IPAQ 5450, Nokia N91, Nokia N95 (mindegyik a kézi bőrt használva) használtam, valamint még a közelmúltban még sok más, a Nokia N800S felhasználásával, amelyet eredetileg a 770 webes táblagéphez készítettek, mint például a 770 webes táblagéphez. valamint a furcsa PC -t is. A PC marad a legjobb módszer a lejátszási listák előállításához és kezeléséhez. Úgy gondolom, hogy ez a hálózatot négy zónára hosszabbította – az elsődleges otthonban három, a QED Musiq multiroom erősítőket tápláló imerge hangszerver helyett.

Egy este élénk megbeszélést folytattam az AutatedHome szerkesztőjével, Markmal, ahol mindketten ragaszkodtak ahhoz, hogy a kiválasztott lehetőségeink voltak a legjobbak. Nem láttam a költséges Sonos távvezérlő követelményét, amikor sokféle eszközzel kezelhetem a zenémet. Tévedtem! Ha a Sonos vezérlő bárhol olyan nagy, mint az új SqueezeBox vezérlő, akkor gyorsabb, sokkal intuitívabb és éppen sokkal könnyebben használható. Ha felhasználhat egy iPod -ot, akkor felhasználhatja az új vezérlőt. A Luddite testvérem választotta, és irány nélkül használta fel – fél órát kellett töltenem a Nokia N800 vezérlőként való felhasználásával. A webes felület továbbra is használja, például ha a fejlett választási lehetőségeket a szerveren és a játékos szintjén is beállítja. A weboldalak továbbra is kiválóak, és sokat tettek a betöltési sebesség javítása érdekében, csak frissítve azt, amit feltétlenül kell, amikor a szakaszok között mozognak. Az elsődleges kezelőszervek (lejátszás, a pálya elkerülése, a kötet) bármiféle észlelhető késleltetés nélkül működnek, ha a vezérlőt vagy a webes felületet használják.

Láttam néhányat a SqueezeBox duett internetes értékeléséről, valamint az nem azonnal csiklandozta a képzeletemet. Csak addig nem állt, amíg meg nem láttam a Macworld videót, hogy úgy döntöttem, hogy megszerezem. Sajnálatos módon nem tudtam csak egy vezérlőt beszerezni abban az időben, mivel valószínűtlennek tűnt, hogy a különálló vezérlők és a vevőkészletek legkorábban április végéig jelennek meg. Rendszer (egy csomópont teljes költsége 280 £)

Videó a duettből amacworld -ból

Fél órával elmulasztottam elmulasztani a szállítmányhoz való szállítást a húsvéti hétvége előtt, tehát azt hiszem, hogy ez volt a leghosszabb várakozás, amelyet egy brit szállításra kaptam-6 nap! Ennek ellenére megéri a várakozást.

Folytatták a mintát, amely a legelső Logitech Top Qual -rel kezdődöttITY SB3 – Ha nem használják a Cupertino -i stílusú céget, hogy elkészítsék a csomagolást, akkor tájékoztatták azt, amelyet használnak, hogy az Apple csomagoláshoz hasonlítson, nagy vörös kontrasztú. Az egész úgy néz ki, és úgy érzi, hogy egy darab gyümölcsnek kell lennie a hátán, egy harapással. Még jól súlyozták a töltőállványt, hogy megakadályozzák, amikor kihúzza. A menük működnek az iPod -hoz is, valamint az albumok keresése, amelyek az egyes borítók miniatűrjeit mutatják, valamint a művészet szinte olyan gyorsan, mint az Athlon XP+ 3200 -mal is görgethetsz, 5 hardver lejátszóval. , 2 futó szoftveralkalmazás -lejátszó, valamint a távoli vagy a webes böngészővel, amely minden eszközhöz nyitva van (a webböngésző pontosan ugyanazt a keresletet teszi a szerverre, mint a távvezérlő, akárcsak a szerver szoftver alkalmazás 7. verziója valódi idő, így 7 játékost és 7 vezérlőt szimulálok). Annak ellenére, hogy mit tudsz megnézni, egyáltalán nem késés van. A stílus egy része kétségtelenül az volt, hogy az egyik kezével kényelmesebbé tegye.

A SqueezeCentre beállítása (a szerver szoftver 7.0 verziójának új neve) egy szellő. Telepít egy webszerveret a 9000 -es portra, amellyel bármi irányít. Telepítéskor egy varázslóval fut, amelynek meg kell értenie, hogy hol van a zenéje, valamint a lejátszási listák, valamint hogy az adatbázist be akarja -e integrálni az iTunes -val. Ezután beolvassa a mappákat a zene és a műalkotások számára. A meglehetősen kis 350 lemezes gyűjteményemen 8 percig tart. A legelső dolog, amit azt javasolnám, hogy elvégezze a szkennelés közben, az az első testreszabás. A vezérlő, a vevő és a hagyományos vékony kliens. Noha a különböző adattípusokat natív módon dekódolhatják, valamint a képernyőt stb. Kezelhetik stb. A Speciális lapon válassza ki a teljesítményválasztást, és állítsa be mind a szerver, mind a szkenner aggodalmát -20 -ra (a legnagyobb elérhető). Ennek nincs semmilyen hatása a szerveren futó egyéb programokra vagy szolgáltatásokra.

A távvezérlő beállítása ismét egyszerű. Amikor elmondta neki, hogy milyen régióban van benne, beolvassa a vezeték nélküli hálózatokat, és arra készteti Önt, hogy szükség esetén döntő fontosságú legyen. Ha az SSID el van rejtve, akkor manuálisan beállíthat egy hálózatot. Ha meglévő lejátszói vannak, akkor megjelennek a képernyőn, ha a vevők beállítását követeli meg, akkor csak csatlakoztatja őket. Mivel nem kapcsolódnak semmilyen hálózathoz, a MAC -cím utolsó néhány számjegye megjelenik a képernyőn. Az egyik kattintás minden, amit a hálózati beállítások átvitele a vevőre, valamint hozzáférést kaphat hozzá. Valószínű, hogy mindkét egység megköveteli a firmware frissítését közvetlenül a dobozból. Ez automatikus, és nem kell sokkal több, mint öt percig tartania. Támogatja a többi vezeték nélküli konfigurációt. Peer to Peer, ha nincs hozzáférése a point vagy a áthidalt módhoz, ahol a vevőkészülék kapcsolódik egy vezetékes Ethernet porthoz, valamint a vezérlő használja a vevőt, hogy parancsokat a szerverre küldjön. Azt javaslom azonban, hogy ha sokkal több zónája van, akkor a Pointhoz való hozzáférés feltétlenül a módszer. Három Linksys WAP4400N egység van telepítve, és nem volt problémám a jelkieséssel vagy az átviteli problémákkal kapcsolatban.

A felhasználói felület semmilyen módon nem vesz igénybe a felhasználást. Az elsődleges navigációs gombok a ház, amely a felső menübe, vagy az elsődleges menüből a „most lejátszható” képernyőre, Hozzáadás, amely hozzáadja a jelenleg kiválasztott terméket a jelen lejátszási listához (vagy ha egy lejátszási listát néz ki, eltávolítja azt !) Játssz, és hátul is, ami a menüszerkezet egyik szintjével jár. Ezek egy kattintó kerék középpontjával vesznek körül. Az iPod -mal ellentétben a gomb mechanikus, azonban meglehetősen szabadon forog, valamint a szoftver alkalmazás gyorsításával a hosszú listákkal történő böngészéshez. Nagyszerű lenne testreszabni a gyorsulást – talán ez a jövőben is elérhető. Mint a SqueezeBox Hagyományos (a SqueezeBox 3 új neve), a „képernyőmegtakarítókat” testreszabható késleltetéssel állíthatja be, amikor a zene játszik, és még egy, amikor leállít. Úgy tűnik, hogy az alapértelmezett „most játszik” képernyő, valamint az óra rendkívül jól működik. A háttérvilágítás az egyéni meghatározott időszak után is kikapcsol (kivéve, ha a töltőben van, és nem is akarja). Amikor felveszi, vagy akár el is dobja, a képernyő felébred, ahol abbahagyta. A saját zenéjén kívül meghallgathat web rádiót, valamint a tagsági zenei szolgáltatásokat is, ha a tiszteletre méltó személyeket újból bevezetik az Egyesült Királyságba. Van egy egyszerűen beállítható dugó beállítása, amely lehetővé teszi az összes online BBC -patak meghallgatását, valamint a szokásos archívumot az Egyesült Királyság és külföldön található számos más állomáson kívül. Több zenei szerver beállítása lehetKülönböző PC -k, valamint válasszák őket a távvezérlőből, olyasmi, ami lehetetlen volt, amikor egy webböngészővel irányított. Kiváló háztartások számára, ahol a szülők, valamint a gyermekek zenei íze különösen eltérő.

Megmondhatja, hogy még sok minden megtalálható – 3 tengelyes gyorsulásmérővel rendelkezik, mint például a Wii, valamint bár nem aktív, mégis fejhallgató és IR port (nem fog küzdeni a Crestron vagy a Pronto TSU9600 -tal, ám ez hasznos lesz. A hangerő felváltásához, valamint egy erősítőn egy „megfelelő” HIFI szobában lévő erősítőn, vagy húzza fel a billentyűzetet a lusta böngészéshez a „Squeezebox Classic” -on). Még arra is kezeltek, hogy rögzítsenek egy SDCARD slotot, valamint az USB felületet.

Fel kell fedeznem valahol a duett -vevő telepítéséhez, vagy talán felfedezem annak módszerét az eBay -hez. Ragaszkodni fogok az elsődleges hallgatáshoz, mivel jelentős téglám van a Farnell -től kapott lineáris tápegységről, hogy megakadályozzam a dugó felső tápegységének zaját (a legtöbb ember nem veszi észre), valamint én is Használja az IR Blaster Puck -ot a Meridian G68 kezeléséhez. A hagyományos hátulján található fejhallgató -aljzat beállítható az IR jelek továbbítására akár kibocsátókkal, akár IR bemeneti porttel, valamint a kikapcsoláshoz, valamint a hangerővel, valamint lefelé. Sajnálatos módon a duett fejhallgató -aljzatát a vezérlőbe vitték. Kikapcsolja a képernyőt, amikor zenét játszik (ismét a zajforrás, azonban csak azok számára, akik valóban válogatottak), a SqueezeBox, ha lineáris tápegységgel táplálkozik, úgy tűnik, hogy a digitális kimenetet használják. Lehet, hogy ez a tápegység zaj (a vevőnek 9,0 V -ra, valamint a hagyományos 5,0 V -ra van szüksége, így nem tudok közvetlenül összehasonlítani). A különbségek mindazonáltal kivételesen finomak, tehát ha a vevő sokkal jobban néz ki a kiválasztott helyén, nem feltétlenül adnám ki a kiegészítő pénzt, és inkább a hagyományt kapnám.

Nincs módszer arra, hogy az Alphabetical album nevétől a szoftver alkalmazás jelenlegi szintjével megváltoztatja a fajta vásárlást, amikor az albumonként keresést választ. Nem egy nagy probléma, az N800 -mal azonban hajlamosak vagyok az előadó által rendezett albumokkal keresni, valamint az album nevét valami, amit még mindig kínálnak bármilyen típusú böngésző bőrrel, de nem a SqueezeBox előlapja. Ez az, amivel összehasonlítanom kell. Még mindig felsorolhatja az összes művészt, választhat egy művészt, és lefújhatja, hogy megmutassa az összes albumot az adott művész számára.

Még mindig jelentős a testreszabás szempontjából, azonban ha csak beállítja, kapcsolja össze az iTunes könyvtárával, valamint beállítja a vezérlőt, valamint a játékosokat, akkor hasonlóan otthon lesz. A fórumok tagjai azon opción dolgoznak, amelyet kulcsrakész opcióként lehet használni a NAS -n. Hatékonyan működtek a Readynas-on, ezért várják el, hogy a szállítók elkezdjék a szállítást előre telepítve. Személy szerint más utat választanék. A 3 vagy 4 évvel ezelőtti (vagy talán régebbi) asztali számítógépes PC -je egy QuietPC helyzetbe kerül egy hatékony PSU -val. A Windows XP SP2 rendkívül állandó, most, hogy egyedül hagyja, hogy elvégezze a munkáját.

Következtetés – A duett, valamint a SqueezeCentre 7.0 óriási fokozást jelent az előző vékony eszközök ajánlatához képest. Véleményem szerint sikerült, hogy mi volt a játékosa a Tinkerer számára, és technikailag gondolkodott a tömegpiachoz. Kivételesen játssza a zenét, valamint az új távvezérlőt gyorsabban és könnyebbé teszi a zene kiválasztása. Az idő múlásával csak sokkal jobb lesz, ám ez már egy kiváló darabkészlet, szem előtt tartom a Slim Gadgets fórumokon lévő Doomsday -előrejelzéseket, amikor a Logitech az első átvette. Egyikük sem került eddig-a szoftver alkalmazás továbbra is nyílt forráskódú (a vezérlő számára is), az egyének beépülő modulokat hoznak létre, valamint a termék tovább növekszik.

Squeezbox duett: duett az eBay -en: www.logitech.com: fórum.slimdevices.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment